2777
2789

به شرایط بدنی هر کسی فرق داره من باشم سزارین

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من طبيعي راضي بودم

به عقيده من وقتي يه چيزي به صورت طبيعي ميتونه انجام بشه چرا عمل تهاجمي؟ من ترس داشتم از سزارين كه ٧ لايه شكم و رحم و رو ببرن ولي طبيعي واقعا راضي بودم به ٥ سانت كه رسيد اپيدورال انجام دادن و هيچ دردي نداشتم بچم اومد بغلم

نگذار زخمهايت تو را به كسي كه نيستي تبديل كند!

من تجربه طبیعی دارم خیییییلی درد داشت انگار داشتن زنده تیکه تیکه ات میکردن

ولی بعدش راحت بودم و راه میرفتم

یه هفته بعد جای بخیه هااا میسوختا اصلا نمیتونستم بشینم بچمو سرپا شیر میدادم(دکتر رفته بودم عفونت و اینا نداشتم اصلا)

الانم که ۳ سال گذشته،،،،، واژنم نسبت به قبل تغییر کرده

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤

البته من نميدونم چند وقت ديگه زايمانته ولي اگه استراحت مطلق نيستي حتما ورزش و گل مغربي و پله بالا پايين كردن يادت نره حتتتما زير نظر پزشك اين جور چيزا شوخي نيس

وقتی کیسخ آب رو پاره میکنن انگار ادم به برق وصل شده از درد

من كه اينطور نبودم اصلا😕 من به ٥ سانت رسيدم درد در حد پريود بود يعني قابل تحمل تازه درد يك سره نيس مثلا هر ١٠ ثانيه چند ثانيه انقباض و درد بود اون تايمي كه درده فقط نفس عميق خيلي عميق

من كلاس زايمان راحت شركت كردم توو اينستا ماما تيم 

اميدوارم كه همه زايمان راحتي داشته باشن

بااحترام ب تمام کسانی ک طبیعی بودن انتخابم سزارینه😁 ایشالا ۵۰روزدیگ زایمانمه

چرا احترام؟!😂 هر كسي براي خودش حق تصميم و انتخاب داره عقيده هر كس يه چيزيه ديگه