hasstiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 327 عنوان چیکارکنم همش اشتها دارم🤕🤕🤕 147 بازدید | 9 پست سلام بچه ها من خیلی اشتهام زیاده ناهار وشام خیلی میخورم اگه کم بخورم دلم ضعف میره همش...هرکاری میکنم نمیتونم کمتر بخورم..قبل ازدواج خییلی لاغر بودم ارزو داشتم چاق بشم اما از بعد ازدواج هی داره وزنم بالا میره بیشترم شکم دارم بقیه جاهام نرماله...خلاصه غذا خیییلی میخورم چیکار کنم اشتهام کور بشه خدایا درقلبم انتظارچیزی راکه اتفاق نمیافتدقرارنده🌱 1402/03/28 | 22:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rozsorti70 عضویت: 1398/01/01 تعداد پست: 2207 من این جور مواقع هویج میخورم اروم میجوم فکم درد میگیره.زود هم سر دلتو میگیره احساس سیری میکنی برای شفای دخترم ی صلوات میفرستی ممنونم
hasstiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 327 فقط باید اراده کمی شبها هم برنج نخور خیلی سخته از دل ضعفه خوابم نمیبره خدایا درقلبم انتظارچیزی راکه اتفاق نمیافتدقرارنده🌱
hasstiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 327 من این جور مواقع هویج میخورم اروم میجوم فکم درد میگیره.زود هم سر دلتو میگیره احساس سیر ... اخه همیشه ک نمیشه هویج خورد خدایا درقلبم انتظارچیزی راکه اتفاق نمیافتدقرارنده🌱
shila1402 عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 2013 هنوز کامل سیر نیستی از سر سفره پاشو ، اگر گشنه شدی، سالاد بخور، چای یا قهوه با یه دونه خرما بخور، بعد از یه مدت بدنت عادت میکنه اللهم عجل لولیک الفرج
hasstiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 327 هنوز کامل سیر نیستی از سر سفره پاشو ، اگر گشنه شدی، سالاد بخور، چای یا قهوه با یه دونه خرما بخ ... باید سعیمو بکنم واقعا اینجوری پیش بره خیلی بد میشه خدایا درقلبم انتظارچیزی راکه اتفاق نمیافتدقرارنده🌱
rozsorti70 عضویت: 1398/01/01 تعداد پست: 2207 اخه همیشه ک نمیشه هویج خورد من خودم تو رژیمم .دیگه بعدازظهر ک خیلی دلم ضعف میره و اخرشبا میخورم برای شفای دخترم ی صلوات میفرستی ممنونم
shila1402 عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 2013 باید سعیمو بکنم واقعا اینجوری پیش بره خیلی بد میشه به اینکه خدایی نکرده سلامتیت و با چاقی به خطر میندازی و یه شکم بزرگ که باعث میشه اعتماد به نفستو از دست بدی فکر کن ، اشتهات کور میشه🙃 اللهم عجل لولیک الفرج
hasstiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 327 به اینکه خدایی نکرده سلامتیت و با چاقی به خطر میندازی و یه شکم بزرگ که باعث میشه اعتماد به نفستو از ... واقعانم خدایا درقلبم انتظارچیزی راکه اتفاق نمیافتدقرارنده🌱