2777
2789
عنوان

جرمگیر چقد خوبه 😋

332 بازدید | 25 پست

هی سرویس و وایتکس میریختم ریکا پودر تمیز میشدا ولی برق نمیزد 🥲 امروز پریدم یه جرمگیر مامانم داده بود میگفت پیف پیفوعه منم امتحانش نکرده بودم 😁 دلو زدم به دریا ریختمو همون لحظه اینجوری شدم 😳😲😲😲 گفتم واااای ممد  دوید اومد گفت چیشده 😟 گفتم ببین چقد تمیز میکنخ😍😍 ممد ابنجوری😒😑 سایلنت شد تو افق محو شد 😂

مطمعنم خونه میخریمو منو عشقم صاحب یه دختر و پسر میشیم 🤗 خداروشکر بابت ارامشی که دارم دلتون اروم

خب معرفی کن چه عالیه🖤😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

جرمگیر خییلی تمیز میکنه جوری که انعکاس نور لامپ و تو سرامیکا میبینم 😁

مطمعنم خونه میخریمو منو عشقم صاحب یه دختر و پسر میشیم 🤗 خداروشکر بابت ارامشی که دارم دلتون اروم

ممد گفتناتو عشقه

تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊

فقط ممد😂

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 

ضرر داره ها

اگه هر روز با پودر دستی تمیز کنی نیاز به جرم گیر نداری

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....

فک کردم خوردی🙃

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐