2777
2789

من پرستارم هنوز درسم تموم نشده 

چطوری باید مهاجرت کنم ؟چ مدرکی 

چه چیزای باید داشته باشم 

زبانش چطوره 

آیلتس میخواد یا نه 

ویزا گرفتنش سخته ؟

یکی که بلده رفته یا میخواد بره بیاد چندتا سوال مهم دارم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آیلتس نمی‌خواد، مدرک زبان آلمانی میخواد، اگه میخوای ادامش اونجا بخونی B2 ولی اگه کار کنی C1.

بستگی به آوسبیدونگ یا کارآموزی میری یا مستقیم شروع به کار میکنی.

حق و حقوقت و خونه و ماشینت هم بستگی به قراداد کاریت داره.

سوالی داشتین میتونین بپرسین

آیلتس نمی‌خواد، مدرک زبان آلمانی میخواد، اگه میخوای ادامش اونجا بخونی B2 ولی اگه کار کنی C1. بستگی ...

من و نامزدم اون هم پرستاره قرارع بعد از تموم شدن درسمون ازدواج کنیم و بریم اینکه پدرت نظامی باشه بهت ویزا میدن؟

راحت ویزا میدن یا خیلی سخت میگیرن ؟

و اینکه واقعا دوتامون میتونیم یه زندگی بسازیم که از زوج پرستار تو ایران موفق تر باشه ؟

من و نامزدم اون هم پرستاره قرارع بعد از تموم شدن درسمون ازدواج کنیم و بریم اینکه پدرت نظامی باشه بهت ...

بله ویزا میدن، چون ارتش و سپاه ایران توی لیست تروریستی اروپا نیستن، آمریکا سخت ویزا میده و یا نمی‌ده.

بستگی به قرارداد کاریتون داره، از طریق آوسبیلدونگ که اقدام کنید، زمانی که با کارفرما صحبت کنید حقوق کاریتون توضیح میدن.

تجربه شخصی این بود که : کارفرما به زن و شوهر ماشین جداگانه داد، و خونه برای ماه اول اقامت و حقوق ثابت.

ولی این درصورتی که مدارک تحصیلیتون تراز کنید( با کشور آلمان)

وگرنه باید اول کارآموزی کنید، بعدش استخدام کارفرما میشید

من و نامزدم اون هم پرستاره قرارع بعد از تموم شدن درسمون ازدواج کنیم و بریم اینکه پدرت نظامی باشه بهت ...

و البته شغل پرستاری توی آلمان مثل ایران سخته و گاهی سخت تر.

آلمان برعکس کشور های دیگه با کمبود پرستار مواجه.

مثلا برای ۵ تا مریض یدونه پرستاره.

بله ویزا میدن، چون ارتش و سپاه ایران توی لیست تروریستی اروپا نیستن، آمریکا سخت ویزا میده و یا نمی‌ده ...

مرسی عزیزم .دستت درد نکنه اطلاعات خیلی مفیده برام 

شوهرم ب شدت ب فکر آمریکاست 

میگه بریم شهروندی که گرفتیم بعد هشت سال (ظاهراً شده پنج سال )بعد اقدام کنیم برای آمریکا 

اینجوری راحته ؟

حالا من چون دوستم و شوهرش آلمان هستن دوست دارم بریم بمونم زیاد غریب نباشیم 

بله ویزا میدن، چون ارتش و سپاه ایران توی لیست تروریستی اروپا نیستن، آمریکا سخت ویزا میده و یا نمی‌ده ...

ببین من برای قبولی سهمیه ۵درصد داشتم 

همسرمم ایثارگری که استفاده نکرده 

ب نظرتون ب مهاجرت ربطی می‌تونه داشته باشه و مدرک رو قبول نداشته باشن

جوابت و میدم 

ولی بدون آلمان بری پشیمون میشی مطمئن باش دلیلش و هم نمیگم اگه عاقل باشی متوجهش میشی

ایلتس نمیخاد 

فقط در حد نیاز های روزانه باید بتونی حرف بزنی 

همون سطح b1 کافیه 

باید اینجا لیسانس بگیری بعد اپلای کنی 

ینی نمیشه دانشجو باشی و بری

تکسش زیاده ولی خب امکانات درمانی خیلی خوبه 

اگه افغانی ای از کشورم برو بیرون تا ننداختمت بیرون ((:      با امضام مخالفی؟ میتونی نخونیش
همه جا آیلتس و تافل با نمره بالا لازمه و برای پرستار ها کشورهای عربی ایده آل تر از آلمانه

از کشور های عربی خوشم نمیاد 😥حس بدی دارم ب اونجا 

خودم تو ذهنم استرالیا بود از بس دور و مشکل بود پشیمون شدم 

ولی خیلیا میگن آیلتس نمی‌خواد ک

جوابت و میدم  ولی بدون آلمان بری پشیمون میشی مطمئن باش دلیلش و هم نمیگم اگه عاقل باشی متوجهش م ...

اره می‌دونم 

من تازه طرح اجباری هم دارم و شوهرم سربازی داره 

فعلا طول می‌کشه 

ولی اونجا حداقل غریب نیستیم 

دوست شوهرم که دوست خودم همسرشه اونجان 

تنها دلیلم همینه چون غربت سخته واسمون 

چرا بده ؟میشه دلیل هاشو بگی عزیزم 

از کشور های عربی خوشم نمیاد 😥حس بدی دارم ب اونجا  خودم تو ذهنم استرالیا بود از بس دور و مشکل ...

ن همه جا حتی کشورهای عربی هم میخواد..استرالیا بیشتر بدرد تحصیل میخوره تا کار..و اینکه کار تو کشورهای عربی قطعا دیدن رو عوض میکنه