خودم به اسم خرید رفتم پارک و با بچه گربه ها بازی کردم خیلی حال داد.
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
بچه هات کوچیکن؟ بچه های من بزرگ شدن یکی ۱۸ یکی ده.
من صبح ها بچه ها و شوهر خوابن ماشین بیرون میکنم ساعت شش اینا یا زودتر تا هشت شاید نه میچرخم و بعضی قسمتها بدو بدو میکنم حسابی ورزش و سرحال میشم بعد هم نون گرم میگیرم میام خونه خیلی حال میده...
نگاهت به آن بالا باشد تا دلت از آدمهای این پایین نگییییییردخالق تو راشاد آفریدآزاد آزاد آفریدپرواز کن تا آرزو پرواز را باور نکن...(تویی که داری این پست رو میخونی الهی خدا جوری شادت کنه که اشکات بند نیاد از خوشییییی
بچه هات کوچیکن؟ بچه های من بزرگ شدن یکی ۱۸ یکی ده.
آهان خدا حفظتون کنه.از من کوچیکن هر لحظه میگم دیگه امروزشون را نمیبینم.همین حالام که یه کم بزرگ شدن دلم واسه نوزادی هاشون تنگ میشه.همه ش میگم کم کم میرند و من حسرت این روزها را میخورم!
هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️ ❤️