2777
2789
عنوان

قانون پنج دقیقه ای

405 بازدید | 13 پست

کی از قانون پنج دقیقه ای استفاده میکنه تو کارای روزانه.چقد موفق هست

خیییلیییی دوست دارم. خیلی. میمیرم براتتتت دوست دارم به کللل دنیا بفهمونم که چقد دوست دارم و برام عزیزی. از ته دلم عاشقانه دوست دارم. تا آخر دنیا دوست دارم.تا آخر آخره دنیا. دنیاها بیادو بره دوست دارم. . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاد بده به ما هم

بیایین یاد بگیریم هیچ کس رو به خاطر چهره وفقر تحقیر نکنیم چون خالق هر دومون خداست و ما از بازی سرنوشت چیزی خبر نداریم.                                                                                                                                                           يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا يَسْخَرْ قَوْمٌ مِنْ قَوْمٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُونُوا خَيْرًا مِنْهُمْ وَلَا نِسَاءٌ مِنْ نِسَاءٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُنَّ خَيْرًا مِنْهُنَّ ۖ وَلَا تَلْمِزُوا أَنْفُسَكُمْ وَلَا تَنَابَزُوا بِالْأَلْقَابِ ۖ بِئْسَ الِاسْمُ الْفُسُوقُ بَعْدَ الْإِيمَانِ ۚ وَمَنْ لَمْ يَتُبْ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ(Hussein Taji Kal Dari)                                         ای کسانی که ایمان آورده اید! گروهی (از مردان) گروه دیگر را مسخره نکند, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, ونه زنانی, زنان دیگر را, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, واز یکدیگر عیبجوئی نکنید, ویکدیگر را با القاب زشت نخوانید, که پس از ایمان (آوردن) نام فسق بسیار (زشت و) بد است و هر که توبه نکرد, پس آنانند که ستمکارند.-سوره الحجرات، آیه ۱۱
منظورت ۵ ثانیه ست

نه عزیز پنج دقیقه.بخدا خیلی باحاله.به همه کارات میرسی.فصط باید بگی مثلا ظرف شستنم پنج دقیقه وقتمو میگیره.و تنبلی رو بزاری کنار.همین پنج دقیقه گفتن میبینی کل کاراتو انجام دادی.من بخدا خودم اونقد تنبلیم میکرد برا انجام دادن کارخونه.از همین قانون پنج دقیقه استفاده میکنم.حتی حمام کردن.امتحان کنین خیلی تاثیر داره

خیییلیییی دوست دارم. خیلی. میمیرم براتتتت دوست دارم به کللل دنیا بفهمونم که چقد دوست دارم و برام عزیزی. از ته دلم عاشقانه دوست دارم. تا آخر دنیا دوست دارم.تا آخر آخره دنیا. دنیاها بیادو بره دوست دارم. . 
نه عزیز پنج دقیقه.بخدا خیلی باحاله.به همه کارات میرسی.فصط باید بگی مثلا ظرف شستنم پنج دقیقه وقتمو می ...

چه جالبه 🥰 منم خیلی تنبلم حتما حتما امتحانش میکنم😄

به نام زندگانی ، حرامم شد جوانی....🥀

منظورت ۵ ثانیه ست

نه عزیز پنج دقیقه.بخدا خیلی باحاله.به همه کارات میرسی.فصط باید بگی مثلا ظرف شستنم پنج دقیقه وقتمو میگیره.و تنبلی رو بزاری کنار.همین پنج دقیقه گفتن میبینی کل کاراتو انجام دادی.من بخدا خودم اونقد تنبلیم میکرد برا انجام دادن کارخونه.از همین قانون پنج دقیقه استفاده میکنم.حتی حمام کردن.امتحان کنین خیلی تاثیر داره