2789
عنوان

کنکور در ۲۹ سالگی

157 بازدید | 10 پست

بچه ها این سوال برای خودم نیست.ممنون اگر راهنمایی کنید

دوستم سه ماه دیگه میشه ۲۹ سال .اینو گفتم واسه سال فارغ التحصیلیش که مد نظر داشته باشین

میخواد کنکور تجربی بده.اما دیپلمش ریاضی بوده.دانشگاهم رفته ها.فوق دیپلم داره

قبلنم میخواسته شرکت کنه اما درگیر زندگی بوده.الان جدا شده

میتونه شرکت کنه؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چرا نتونه؟ مگ ثبت نام نکرده خب اگ فروردین ثبت نام کرده میره کنکور میده دیگ نه سن مهمه نه دانشگاه رفتن ولی نمیدونم با دیپلم ریاضی میتونه کنکور تج بده یا ن بعد امسال تاثیر قطعیه معدله برا نظام قدیمی ها فرق میکنه انگار ی چیزاییش و اطلاعاتم بیشتر از این نیست 🤍🌱

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤
عزیزم مرسی بابت راهنماییت❤

گلمی🥰🧡

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤