2777
2789

کلا حس میکنم بی دل و جرئتم...

الان خواهرم گف بچشو با خودم ببرم بیرون...

گفتم باشه بیاد ببرمش ولی الان استرس گرفتم

اگه واسش بستنی بگیرم مریض شه مسموم شه چی🥲 اگه یکی تو خیابون ازم بدزدش چی🥲

اگه بیفته چی 🥲 اگه بغلش کنم ماشین بزنه بهمون؟؟؟

سخته مسئولیت قبول کردنه ؟ الان زنگ بزنم کنسل بکنم بهتره نه؟ 

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

بیکاری بیخیال بابا .... فردا بچه دار شدی هیچکی بدادت نمیرسه ... مجبور نیستی الان سختته مسئولیت گردن بگیری

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

الان داشتم یه تاپیک میزدم در این مورد که بعد اینکه نوشتم خطا داد و ثبت نشد.منم مدام ازین اضطرابا دارم.مسافرت میرم استرس تصادف بیرون میرم استرس گم شدن بچم یا مریض شدن تو خونم نگران خونوادم که بیرون هستن همش نگرانم از زندگیم لذت نمیبرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا مگه تو ناراحتی اعصاب داری اینجوری فکر می‌کنی 

اگه فلان اگه فلان چیه 

ببر بیرون تموم حواستم به بچه باشه سعی که به او و خودت خوش بگذره هر چی هم خواست براش بخر 

توکل به خدا هیچی نمیشه روی خواهرت و زمین نزن

بیکاری بیخیال بابا .... فردا بچه دار شدی هیچکی بدادت نمیرسه ... مجبور نیستی الان سختته مسئولیت گردن ...

خودمم دوسدارم ببرمش ولی میترسم طوریش شه

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

الان داشتم یه تاپیک میزدم در این مورد که بعد اینکه نوشتم خطا داد و ثبت نشد.منم مدام ازین اضطرابا دار ...

اره گفتم کنسل کنم ناراحت شه بهتره تا طوریش شه ..

بابا مگه تو ناراحتی اعصاب داری اینجوری فکر می‌کنی  اگه فلان اگه فلان چیه  ببر بیرون تموم ...

نمیدونم والا دلم نمیاد ببرمش 

خودمم دوسدارم ببرمش ولی میترسم طوریش شه

خب پس اینجوریه از تایم کم شروع کن مثلا یه بار تا سرکوچه ببر سوپری بعد یه بار ببر یه دور خیابون بزن بعدم یواش یواش پارک و جاهای دیگه ... نترس عزیزم هیچی نمیشه ... فکر کن بچه خودته 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

خوب بعضی ها از جمله من اینطوری هستیم.  این ازفکر زیاده. همه اینها که گفتی احتمالش هست . ولی خوب تو تا حالا از خودت پرسیدی اگه وقتی غذا میخورم غذا بره تو حلقم خفه بشم چی؟ اگه موقع عبور از پیاده رو خوردی زمین سرت خورد به زمین و شکست چی؟ اگه موقع خواب زلزله اومد سقف ریخت رو سرم چی؟ اگه ازدواج کردم فرزندم معلول شد چی؟ اگه فردا سرطان بگیرم چی؟ اگه رفتم گردش به رتیل میشم زد چی؟ اگه ازدواج کنم و بعدش شوهرم قطع نخاع بشه چی؟ مثال هوایی زدم که خدای ناکرده رو از همشون فاکتور گرفتم. ولی این مغز هست که مرز خطر و امنیت رو مشخص می کنه . همه اتفاقات ای که گفتی و گفتم هست. ولی اگه ساختار مغز انسان در این مسیر زیاد پیش بره زندگی براش مختل میشه . من اینجوری هستم خودم و همین دلیل عدم ازدواجم هم شد .

خب پس اینجوریه از تایم کم شروع کن مثلا یه بار تا سرکوچه ببر سوپری بعد یه بار ببر یه دور خیابون بزن ب ...

باشه عزیزم 💙

خوب بعضی ها از جمله من اینطوری هستیم.  این ازفکر زیاده. همه اینها که گفتی احتمالش هست . ولی خوب ...

وااای هزار فکر به افکارم اضافه کردی که🥲🥲 نمیدونم کی قراره این نگرانیا دست از سرم بردارن 😖