2777
2789

سلام دوستان 

راه حلی تضمینییی برای از بین بردن پوست مرغی به جز لیزر سراغ دارین ؟ چون الان امکان لیزر رفتن ندارم ولی می‌خوام جوشای مرغیم به سرعت از بین برن و برنگردن 🥺

ی کرم لکه بر هم معرفی کنین 🥺

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بخاطر ژیلت اینطوری شد، همه جای بدنم با لیزر کاملا خوب شد جز دستام خیلی حرصم میگیره

منم یکی دوبار ژیلت کشیدم بعدش پودر استفاده کردم ولی بخاطر ژیلت اینجوری نشد همینجوری بود از ده سالگیم

منم یکی دوبار ژیلت کشیدم بعدش پودر استفاده کردم ولی بخاطر ژیلت اینجوری نشد همینجوری بود از ده سالگیم

بعد دست بقیه رو میبینم اینقدر صافه ناراحت میشم😭 واسه عروسیم نمیتونم لباس حلقه ای بگیرم