2777
2789
عنوان

تردید در جواب دادن به خواستگار

175 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها من یه خواستگاری دارم که شرایطش عالی هست ولی یه ذره اختلاف هم داریم خودم ۲۰ سالمه اون ۲۷ سالشه پشت کنکوری هم هستم فعلا خونه نیومدن الان من نمیدونم قبول کنم بیان خونه و روش فکر کنن یا کلا بگم نیان از طرفی میگم سنم کمه از یه طرف دیگه میگم همه چیش خیلی خوبه و از ما بهتره شاید دیگه اینجوری خواستگار نیاد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سن شما کم نیست و اختلافتونم زیاد نیست شما بررسیش کن ببین چقدر جور هستید سن ملاک اصلی ازدواج نیست

لطفا قضاوت نکنید من مرد هستم و اینجام که بهتر بتونم درک کنم خانومهارو و در زندگی و عشقی که دراینده قراره به خانومم داشته باشم از این تجارب استفاده کنم و راه اشتباه نرم و عشقمو اذیت نکنم با رفتار و سخنانم و غیره

جواب سوالت در تاپیک قبل :ایشون یک نقصی دارن که همه شرایط رو میپذیرن اگه نقص نداشته باشن قطعا اعتماد به نفس ندارن دنبال باج دادن هستند مخصوصاباج دادن احساسی  اگه احساس تنهایی کنن احتمال خیانت زیاده کسی که ناخن هاش زرد باشه هم معتاده 

ای بر پدرت دنیا آهسته چه ها کردی...
جواب سوالت در تاپیک قبل :ایشون یک نقصی دارن که همه شرایط رو میپذیرن اگه نقص نداشته باشن قطعا اعتماد ...

چون میگه اگر شرطی داری قبول می کنم یعنی نقص داره؟؟