2777
2789
عنوان

دکترغدد اطفال

7619 بازدید | 21 پست

کسی ساعت کاری و روزهای هفته و شماره دکتر احمد احمدی لاشکی دکتر غدد اطفال و میدونه البته واسه مطب ونک نوبت اینترنتی نداره شماره هم جواب نمیدن نمیدونم چه روزها و چه ساعتی زنگ بزنم و نمیخوام درمانگاه ایثار حکیمیه برم چون فقط صبحهاهست نمیتونم خودمو برسونم خواهشنا کسی تازگی مطب ونک جنب بیمارستان بقیه الله رفته یا میدونه کمکم کنه خدا براتون جبران کنه

تورو خدا کسی نیست

الهام جان شما بالاخره موفق شدی غدد اطفال ک کاربرد باشه وقت بزاره معرفی کنی پسرم وزن نمیگیره میخام ببرم ولی هرکسو میخونم یچیزی ازتوش درمیاد منصرف میشم 

وخدایی که بشدت کافیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهام جان شما بالاخره موفق شدی غدد اطفال ک کاربرد باشه وقت بزاره معرفی کنی پسرم وزن نمیگیره میخام بب ...

مریم رزاقی آذر و خیلی ها میگن ولی انگاری دونفر جاش ویزیت میکنن اگر مشکلی باشه پرونده میره زیر دست رزاقی البته اینجا میگفتن خودم نرفتم ببینم منصرف شدم مثل فریبانادری و سهیلی پور و.‌‌.. خیلی اشتباه دارن انگاری پولکی ان اینجا چند نفری گفتن احمد احمدی لاشکی میخوام فعلا اینو ببرم از هیچی بهتره تا ببینم چی میشه اینجا کسی از روز و ساعت خبر نداشت تو نت نزده اخر زنگ زدم درمانگاه ایثار پرسیدم اطلاعی دارن بهم شماره موبایل منشی رو دادن گفتن فقط روزهای زوج از ۱۰ تا۱۴ فقط تمتس بگیرم وقت میدن واسه مرداد وقت گرفتم 

شماره موبایل منشی دکتر ۰۹۱۹۷۳۳۵۶۰۰

واسه درمانکاه شماره تو نت هست اگه خواستید برید ولی چون هفته ای ی روز اونجا میره تایمش خیلی طولانی تره

الهام جان شما بالاخره موفق شدی غدد اطفال ک کاربرد باشه وقت بزاره معرفی کنی پسرم وزن نمیگیره میخام بب ...

من ی بار دکتر الرژیش ازمایش نوشت گفت ببر غدد ی دکتر گیاهی هست هرچی میشه میرم اونجا الان داره واسه تیرویید دارو میدم ودی چون تحت نظر نیست میخوام برم ی ازمایش بنویسه ببینم چطور شده ازمایشو تو دانش دادم ولی اینجا میگن جدیدا دانش دیگه بدرد نمیخوره واسه همین ی کم نگرانم نکنه جواب الکی بوده شما ازمایشگاه درست و درمون میشناسید خطا نداشته باشه 

من ی بار دکتر الرژیش ازمایش نوشت گفت ببر غدد ی دکتر گیاهی هست هرچی میشه میرم اونجا الان داره واسه تی ...

ممنون عزیزم کامل توضیح دادید 🙏🙏اگه اخمدی رفتید خوب بود راضی بودید حتما بهم اطلاع بدید 

الان مطبش کجاست دقیقا ؟

من بچه ها مو و خودم کلا ازمایشامون رو پارس میرم مخصوصا آزمایشهای هورومونی و تیرویید جواب پارس رو همه دکترای غددقبول دارند خیلی دقیقه 

آزمایشگاه بیمارستان پارس بلوار کشاورز 

وخدایی که بشدت کافیست
ممنون عزیزم کامل توضیح دادید 🙏🙏اگه اخمدی رفتید خوب بود راضی بودید حتما بهم اطلاع بدید  الان ...

مطبش تو ملاصدراس رفتم ازمایش نوشت هنوز نرفتم بدم جوابم گفت اگه سختته ایتا بفرس منشی جواب میده ولی اونجور که دوست داشتم نبود نمیدونم شاید من زیادی وسواسم حالا بگیرم جوابو ببرم ببینم چطوریه 

مطبش تو ملاصدراس رفتم ازمایش نوشت هنوز نرفتم بدم جوابم گفت اگه سختته ایتا بفرس منشی جواب میده ولی او ...

منم هروقت دکتری باب دلم نباشه همون جلسه اول میفهمم حدسمم درست درمیاد همیشه حس ششم مادرانه خیلی قویع اینجور وقتا 

حالا من میخام ببرم دکتررستمی دکتر پسرم نامه داد گفت ببر پیش رستمی حالا نمی‌دونم دیگه چطوریه بببرم ببینه 

وخدایی که بشدت کافیست
منم هروقت دکتری باب دلم نباشه همون جلسه اول میفهمم حدسمم درست درمیاد همیشه حس ششم مادرانه خیلی قویع ...

پرستو رستمی؟؟ رفتید خبرشو بدید لطفا 

حالا ان شاءالله پسرم تیرویید نداشته باشه نخوام دربدر دنبال اینم باشم .

دکتر اطفال پیش کی میبرید؟

پرستو رستمی؟؟ رفتید خبرشو بدید لطفا  حالا ان شاءالله پسرم تیرویید نداشته باشه نخوام دربدر دنبا ...

آره پرستورستمی میشناسید؟نه تیرویید نداره من بخاطررشد و وزن نگرفتنش دارم میبرمش 

البته الان باید عکس مثانه بگیره اسکن کلیه بده درگیر کلیه ست رستمی رو احتمالا اواسط مرداد میرم رفتم براتون می‌نویسم 

وخدایی که بشدت کافیست
آره پرستورستمی میشناسید؟نه تیرویید نداره من بخاطررشد و وزن نگرفتنش دارم میبرمش  البته الان بای ...

ن اینجا دنبال دکتربودم تو نظرات دیدم .ممنون میشم نتیجه رو بگید. ببخشید واسه اطفال نگفتید کدوم دکتر میبرید؟

پرستو رستمی؟؟ رفتید خبرشو بدید لطفا  حالا ان شاءالله پسرم تیرویید نداشته باشه نخوام دربدر دنبا ...

سلام ببخشید پیش دکتر احمدی بردین راضی بودین؟؟؟من دخترمو بردم پیش دکتر منشادی ازمایش نوشت هنوز نبردم نشون بدم ولی حس خوب نسبت بهش ندارم نمیدونم دکتر خوبیه یا نه

سلام ببخشید پیش دکتر احمدی بردین راضی بودین؟؟؟من دخترمو بردم پیش دکتر منشادی ازمایش نوشت هنوز نبردم ...

زیاد اوکی نبودم با احمدی ازمایش پسرمم گفت خداروشکر تیرویید رفع شده ولی واسه تب پسرم بردم شیاری کلا ازمایش هرچی داشت و نشون دادم گفت این عتیقه رو از کجا گیر اوردی گفتم از نی نی سایت دکتر بدیه گفت ن پسر خوبیه منم پسرم گریه میکرد پیگیر نشدم چون دیگه نمیخواستم ببرم وقتی خوب شده بود.