2777
2789
عنوان

آرایشگری با تجربه ها بیان

54 بازدید | 2 پست

می‌خوام تو تابستون یه پلن از آرایشگری رو یاد بگیرم بنظرتون کدومشون بهتر و میشه ازش درآمد داشته باشیم 

و ناخن کاری هزینه کلاس ایناش چقدر میشه؟

من از هزینه های الان اطلاع ندارم همه چی قیمتش بالا رفته، ولی لاین تتو و فیبروز درآمد بالایی داره ،وسایل هم یه دستگاه و رنگ هاشه فکر کنم…. بعدش لیفت و اکستنشن مژه ابرو درآمد خوبی داره ، وسایل هم دوتا پنس و چسب و پالت مژه و فن … ناخن مشتری داره ولی نسبت به زحمتش درآمد کمتره ، وسایل هم زیاد لازم داری دستگاه یو وی و سوهان برقی و پودر و لیکویید و قلمو و پلی ژل و صد قارچ و پرایمر و ….. کلی هم وسایل و لاک و ژل برای دیزاین میخواد.. رنگ و مش هم زحمتش زیاده سرپا وایسی و بوی مواد و رنگ و ،وسایل هم که باید کلی رنگ بگیری و پودر و اکسیدان و فویل و کلاه و قلمو و ….

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان