2777
2789
عنوان

خانمهای وارد به رنگ مو کمک

106 بازدید | 16 پست

سلام عزیزان 

من هر رنگ مویی میذارم موهام نارنجی میشه ، و مجبور میشم برم آرایشگاه کلی پول خرج کنم...

الانم بچم نوزاده نمیتونم برم آرایشگاه راهنمایی کنید چه رنگی بخرم؟ چه شماره ای با چه اکسیدانی؟

یکبار رنگ موی زیتونی با اکسیدان ۹ و واریاسیون آبی گذاشتم 

حتی از واریاسیون سبز ام استفاده کردم هیچ تاثیری ندارن ، 

یکبارم کرم استخوانی گذاشتم با اکسیدان ۹ که اونم نارنجی شد

اِن شا الله دلتون خوش باشه 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

موهات قرمزی داره اکثر ایرانیا دارن

یبار یه آرایشگر گفت واریسیون نقره ای و قرمز باید بزنی تو رنگت ولی مقدارش نمیدونم

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موهات قرمزی داره اکثر ایرانیا دارن یبار یه آرایشگر گفت واریسیون نقره ای و قرمز باید بزنی تو رنگت ول ...

آخه عزیزم آرایشگر رنگ میذاره خوب میشه نمیدونم از چیه

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
دکلره باید بکنی اول

موهام خیلی خشک شده قراره سرم مو کراتینه ام بخرم تا یکم بهتر بشه ،بعد زایمان موهام خشکه خشکه 

خوب پس رنگایی مثل شکلاتی بزار که بهت هم میاد پوستت هم روشنتر نشون بده ، برو نگاه کن تو نت رنگ شکلاتی ...

شکلاتی نارنجی نمیشه؟

منم موهام همیشه قرمز و نارنجی میشه میرم ارایشگاهم همینه ارایشگره میگه پیگمنت موهات کلا قرمزه برا همین قرمزه 

چند روز پیشم رفتم رنگ کردم دوباره همینطور شد بدجور میزد تو ذوقم رفتم یه رنگ دودی گرفتم گذاشتم جلو موهام تیره شد 

بدون دکلره نارنجی میشه 

تو خونه بلد نیستم ، بیرونم هزینش خیلی زیاده 

منم موهام همیشه قرمز و نارنجی میشه میرم ارایشگاهم همینه ارایشگره میگه پیگمنت موهات کلا قرمزه برا همی ...

مبارکت باشه ، یه بار آرایشگر به من گفت 

اکسیدان ۶ درصد 
رنگ مو روشن
بعد اکسیدان کم بریزم 

رنگ موهای سرد که رنگدانه نارنجی نداشته باشن

شکلاتی نارنجی نمیشه؟

نه دیگه اون تمی که داره رو موت بهتر میاد، چون رنگدونه ی موهات قرمزی داره باید رنگی انتخاب کنی که مناسب با ذات موهات باشه و خوشرنگ بشه، مثلا هفت شکلاتی بزن با اکسیدان نه درصد 

خوشگل میشی

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot