2777
2789
عنوان

کنکوریا (هزینه آزمون قلم چی)؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4894 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبول نمیکنن بدون کتاب،مهرماه بیشترم میشه. من ماز ثبت نام کردم بی دردسر.

ماز چطوریه؟ هزینش چنده ؟ برنامش چطوریه مثل قلم چی منسجمو خوبه؟ شنیدم خیلی سطحش بالاس برا همه مناسب نیس اخه😣

اره دقیقا ثبت نام تابستون فقط برای دانش اموزای قویه ک دهم و یازذهمو تستی کار کردن بستن.

منم پایه رو خوب خونده بودماا ولی اصلا ازمون تابستون خوب نبود برام چون مثلا یه دلیلش این بود تو کلاس برنامم با ازمون یکی نبود و......

ماز چطوریه؟ هزینش چنده ؟ برنامش چطوریه مثل قلم چی منسجمو خوبه؟ شنیدم خیلی سطحش بالاس برا همه مناسب ن ...

ماز در سطح کنکوره،سوالاشم خیلی استاندارتر از قلم چیه

اول قلم چی بعدش ماز سطحشون خیلی بالاس .

من ۱ میلیون برا کنکور۱۴۰۲ ثبت نام کردم،خ

حضوریم ازمون میدادم،کتاب و پشتیبان نداره،ترازشم مثل قلم چی نیس قالب کنکورو داره.

من یکی برا هزینش یکی برا اینکه از پشتیبانای قلم چی و پیگیری بی جاشون و‌کتابای بی مصرفشون متنفر بودم رفتم ماز و واقعا روانم اروم تر بود.

ذرکل ازمون ازمونه...مهم خود دانش اموزه ک چیکار میکنه وگرنه کسی نه با ازمون قبول شده نه ازمونی باعث قبول نشدنش شده.

برنامه ماز با قلم چی مو نمیزنه،دقیق یکی هستن

ماز در  سطح کنکوره،سوالاشم خیلی استاندارتر از قلم چیه اول قلم چی بعدش ماز سطحشون خیلی بالاس ...

شما سطحتون چقدر بود زمان ثبت نام؟  برنامش چطوریه مثلا مثل قلم چی مرور زیاد داره و قشنگ همه درسارو به موقع میذاره و انسجام داره؟؟؟ 

انقدر مازو گفتن سطح بالاس میترسم برم نتونم از عهدش بر بیام منم سطحم متوسط ب پایینه

شما سطحتون چقدر بود زمان ثبت نام؟  برنامش چطوریه مثلا مثل قلم چی مرور زیاد داره و قشنگ همه درسا ...

چرت میگن سطح بالاترین سوالا مال قلم چیه بعدش ماز.

برنامش از همه نظر مرور و بودجع بندس و تایم دقیقا مثل قلم چیه،فقط پنجشنبه برگذار میشه.

من پشت کنکوری بودم زیست و شیمی بلد بودم حدودی

ریاضی و فیزیک صفر وقتی میگم صفر منظورم این نیس کم بلد بودم،بلکه کلا بلد نبودم هیچی هیچی

چرت میگن سطح بالاترین سوالا مال قلم چیه بعدش ماز. برنامش از همه نظر مرور و بودجع بندس و تایم دقیقا ...

بله تاپیک اخرتوتو الان دیدم خیلی خوب پیشرفت کرده درصداتون وسوسه شدم سراغ مازم برم 😃 حتما پی شو میگیرم ببینم چی میشه ممنون از راهنماییتون♥️🙏🏻

ماز از کجا  حضوری ثبت نام کردی اخه میگن انلاینه

پیام دادم به پیجشون توی اینستا گفتم توی فلان شهر خصوری دارید؟شماره نمایندگیشون توی شهر خودمو برام فرستاد زنگ زدم گفت بیا فلان اموزشگاه ثبت نام و تموم