2777
2789
عنوان

چند سال بعد از ازدواج...

373 بازدید | 14 پست

صاحب خونه شدین؟

چقد استرس خونه رو دارم من😣

مامانم خیلی سرکوفت بقیه ک خونه دارن بهم میزنه🥹

دارم اذیت میشم بخاطر خونه🥲

دلیلم برا ادامه دادم زندگی فقط پسرمه❤️💎میشه دعا کنید یه ماشین خوب بخریم🥲

بعد اینجا میگن 

شوهرم یه موتور داره ‌ دیگه هیچی نداره .خیلی خوشحال و خوشبختم :(    واقعا موندم کاربرای این مدلی رو 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان خونه خریدن نسبت به ۳،۴ سال پیش خیلی سخت شده  خودت چند ساله ازدواج کردی؟؟؟

من ۱ ساله رفتم خونه خودم ۲ سال و نیمه عقد کردم

بعد اینجا میگن  شوهرم یه موتور داره ‌ دیگه هیچی نداره .خیلی خوشحال و خوشبختم :(    و ...

بیشتر از سرکوفت مادرش ناراحت

همه ک ب این زودیا صاحبخونه نمیشن. چاره چیه

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

بعد اینجا میگن  شوهرم یه موتور داره ‌ دیگه هیچی نداره .خیلی خوشحال و خوشبختم :(    و ...

من پدرشوهرم یه زمین گذاشته بفروشه برا ما خونه بخره

این زمینه فروش نمیره🥹

بیشتر از سرکوفت مادرش ناراحت همه ک ب این زودیا صاحبخونه نمیشن. چاره چیه

پس چرا همه اشناهای ما خونه دارن🥲

پس چرا همه اشناهای ما خونه دارن🥲

شوهرت کارش چیه؟؟ درامدش ماهی چنده؟؟؟

قابل پیشرفت هست؟؟

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

شوهرت کارش چیه؟؟ درامدش ماهی چنده؟؟؟ قابل پیشرفت هست؟؟

شوهرم ۲،۳ جا داره کار میکنه 

اره درامدش خوبه ولی خب این پولا خونه نمیشه🥹ما خیلیی ولخرجیم در سال حدود ۱۰ بار شاید بریم سفر اصلا پس انداز نداریم

شوهرم ۲،۳ جا داره کار میکنه  اره درامدش خوبه ولی خب این پولا خونه نمیشه🥹ما خیلیی ولخرجیم در س ...

نه دیگه پس مقصر خودتونید. اول اول سختی بکشید صاحبخونه ک شدید بعدش ب فکر سالی چن بار مسافرت و ریخت و پاش باشید

من همیشه میگم تو این زمونا ادم کافی زمین بخوره حالا حالا ها نمیتونه از جاش بلند شه

نه دیگه پس مقصر خودتونید. اول اول سختی بکشید صاحبخونه ک شدید بعدش ب فکر سالی چن بار مسافرت و ریخت و ...

اخه مثلا با ماهی ۳۰ تومن میشه صاحب خونه شد؟🥹

اخه مثلا با ماهی ۳۰ تومن میشه صاحب خونه شد؟🥹

طلا داشته باشی ی مقدار ۲تاخانواده کمک کنن ی واحد اپارتمان ۵۰متری اونم البته وام دار سمتتون اگه ارزون بخری چرا گ نشه

طلا داشته باشی ی مقدار ۲تاخانواده کمک کنن ی واحد اپارتمان ۵۰متری اونم البته وام دار سمتتون اگه ارزون ...

مامانم خیلی سختگیره خیلی

نمیذاره خونه کوچیک بگیریم🥹نمیذاره پایین شهر باشه

‌پدرشوهرم هی قول میده کمکمون کنه ولی بعدش اصلا به رو خودش نمیاره

عقد ک کردیم قول داد برامون خونه بخره

مامانم خیلی سختگیره خیلی نمیذاره خونه کوچیک بگیریم🥹نمیذاره پایین شهر باشه

چقدر مامانت دخالت کنه اون که نباید نظر بده با این رفتاراش رو شوهرت بهش بعد چند وقت بهش وا میشه یه چیزی میگه!!!!

تو دیگه ازدواج کردی به مامانت مربوط نیست خونت کوچیک باشه یا نه که میگی نمیزاره