2777
2789
عنوان

بی هدفی

93 بازدید | 8 پست

خانما یه سوال

از بی هدفی خسته شدم

یعنی کلا برای خونه داری و بچه داری آفریده شدیم؟

باید یه چیزی داشته باشیم که توش پیشرفت کنیم

که خانوادمون بهش افتخار کنن؟

شما ها چیکار میکنید؟

کسب هست اینجا خودش رو ادم موفقی بدونه؟

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چند سالت بود ازدواج کردی ؟

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑                     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلاس خیاطی میرم و با استادم صحبت کردم قرار شدی کانال بزنم ایتا و از کارام و مراحلشون بزارم

ی جورایی اموزش و نکته

از وقتی این تصمیم رو گرفتم حالم خیلی بهتره

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉
هنوز آدم موفقی نشدم ولی قصد دارم کار کنم و ازدواج نکنم.

من خیلی ها رو دیدم ازدواج کردن و ادم موفق هم بودن 

اما من هنوز خودم رو پیدا نکردم که تو چی میتونم موفق باشم

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی ها رو دیدم ازدواج کردن و ادم موفق هم بودن  اما من هنوز خودم رو پیدا نکردم که تو چی ...

من دوس ندارم ازدواج کنم.ازدواج جلوی اهدافمو میگیره حتی اگه تو خارج از ایران با یه مرد خارجی باشه.

شاید خودتو دست کم میگیری ولی بدون پرورش نسل خود سرمایه عظیمی است که پیشرفت بشر بدانبال ان است چه بسا افرادی که مدرک دارند و دکتری ولی اگه بچه نداشته و ازدواج نگرده باشند در اصل هیچ ندارند و پیشرفت اصلی محسوب نمیشه

مرد ، تبادل نظر  از شهرضایی اصفهان