2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم خوبه اما عالی نیست . ذیره بالای یک خوبه نگران نباش اما بازم اصلاح سبک انجام بده بهترم میشه

اصلاح سبک یعنی چی عزیزم؟ من دوبار باردارشدم اما سقط شد یه بار قلب نداشت یه بار پوچ ویتامین دیمم پایین بوده نمیدونم چیه مشکلم میترسم دوباره اقدام کنم

Lh=3.     Fsh=5.4.     Dhea=3.53.        amh=1.79. ...

لینک بزار 

اینجوری نمیشه فهمید چون رنج ازمایشگاه فرق داره جلو جواب رنج رو نوشته 

زخیره تخمدانت کمه باید زودتر باردارشی 

تنبلی رو هم از روی سونو میشه فهمید ازمایش ملاک نیست زیاد 

اگر سابقه سقط داشتی حتما باید ازمایش ایمنی انعقادی بدی و همسرت هم ازمایش اسپرم

لینک بزار  اینجوری نمیشه فهمید چون رنج ازمایشگاه فرق داره جلو جواب رنج رو نوشته  زخیره ت ...

من یدونه بچه دارم که بدون هیچ مشکلی باردارشدم دفعه ای های پیشم همون اولین ماه اقدام مثبت میشد ولی یه بار پوچ یه بار قلب تشکیل نشده بود..ویتامین دیمم20بود رسوندم به 32پرولاکتینمم دکتر قرص داد الان از رنج نرمالشم پایین تره نمیدونم تخمکا ضعیف بوده ابن مشکل پیش میامده یاچی....سنو برای تنبلی روز چندم سیکل بریم بهتره؟