2777
2789
عنوان

هی نگین ایرانی ها فلانن

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 26 پست

تنها راه ياد دادن فرهنگ سرمايه گذازي توسط دولته ، ماها كه حرف ميزنيم طرف برميگرده يا ميگه به تو چه ، يا يه متلك ميگه و كارش رو ميكنه يا حتي شده پرخاش و دعوا ! مثل قضيه ي كمربند بايد موارد ديگه رو هم دولت سرمايه گذاري كنه و اجبار كنه ، مثلا از خطكشي رد شدن ، مثلا اشغال نريختن ، موتور تو پياده رو نيومدن ، ممنوع موتور از جهت مخالف نياد و  فرهنگ داشتن سگ وحيوانات خانگي ( من نشستم تو پارك طرف با سگ گنده اش اومد دوبار از جلوي من رد شد بعد يه دفعه ديذم از باغچه پشتِ سرم صداس اب مياد نگاه ميكنم ميبينم به فاصله ي نيم متري منو وايساده سگه خودشو خالي كنه 😑 خب اينهمه جا !!! اعد پشتِ سر من ؟؟؟!!!) 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

نه آبجی فرهنگ ناقص این ملت کامل عوض نمیشه

هیچوقت اکثرا حرف حق رو گوش نمیدن

نه تنها گوش نمیدن بلکه اونکه دم از انسانیت میزنه هرآنچه که خودشون لایقشن نثارش میکنن

منطقی نیستن

تمایل به رفتارای جهان سومی دارن و از موضعشون کوتاه نمیان

فقط میتونم بگم خدا به دادمون برسه این اقلیتی که سعی توی فرهنگ سازی داریم

اگر در اصل، دین حُبّ است و حُبّ در اصل دین، بی شک به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون این تقابل سنت و مدرنیته است  کشور های دیگه همه از اول همین مشکلاتو داشتن و اگر میبینیم وضع ...

مالِ اونا از سنت درست مرحله به مرحله رفتن جلو تا مدرنيته رسيدن ، اون بلوغ فكري رو دارن در نتيجه ! اما ايرانيا انگار يه بچه ي دبستاني رو بردي نشوندي پيش دانشگاهي ، اون فعل و انفعالات مغزي رو چون رد نكرده و حاضر و آماده بذون تلاش نشسته جايي كه نبايد سر همين همه چي يلخي شذه و همه هم مدعي!!! متاسفانه بخش آموزش و پرورش هم درست كار نميكنه كه اين خلاء رو پر كنه

نه آبجی فرهنگ ناقص این ملت عوض نمیشه هیچوقت اکثرا حرف حق رو گوش نمیدن نه تنها گوش نمیدن بلکه اونکه ...

چون پر از ادعا هستن و يه حالت خودخواهي دارن، وگرنه همينا ميرن خارج چطور تن ميدن به قوانين يا همين كيش خودمون ؟ زور قانون و مجري درست بايد بالا سرشون باشه

خیلی از مردم دلگیرم

اولاش با امید این کاربری رو زدم که بتونم شده حداقل یک نفرو از این بیماری مسری جهل نجات بدم ولی الان زخمایی از حرفای این ملت روی تنم میبینم که باورم نمیشه اما بازم اشکالی نداره از هر زخم شما جوونه های امید رشد کرد و قوی تر شدم

اگر در اصل، دین حُبّ است و حُبّ در اصل دین، بی شک به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است....
چون پر از ادعا هستن و يه حالت خودخواهي دارن، وگرنه همينا ميرن خارج چطور تن ميدن به قوانين يا همين كي ...

واقعا خوب گفتی،میری تو جامعه انگار رفتی وسط مهدکودک

واقعا خوب گفتی،میری تو جامعه انگار رفتی وسط مهدکودک

هر كي خودشو محق ميدونه ، به يكي گفتم تو يه باغ وحش كه اشغال نريز براي حيوون نوشته نريزين ضرر داره ، گفت ميريزم !!! به همين سادگي !!!منم سكوت كردم دعوا كه نميشد كرد ! مردم با مردم كه نميتونن دربيفتن ، وظيفه ي مسئولينه

چون پر از ادعا هستن و يه حالت خودخواهي دارن، وگرنه همينا ميرن خارج چطور تن ميدن به قوانين يا همين كي ...

دردش اینه هیچ جا قانون نداره یه نمونش هم اینجا واقعا اگه اینجا هم قانونش سفت و محکم بود یه سری کاربرایی که دهنشون چفت و بند درست نداره جنبه ندارن رو باید تعلیق میکرد

دردش اینه هیچ جا قانون نداره یه نمونش هم اینجا واقعا اگه اینجا هم قانونش سفت و محکم بود یه سری کاربر ...

دقيقا

هر كي خودشو محق ميدونه ، به يكي گفتم تو يه باغ وحش كه اشغال نريز براي حيوون نوشته نريزين ضرر داره ، ...

دقیقا یا ظهر یه کاربری برداشته بود بهم گفته بود برو بیرون از تاپیکم حالا سرچی؟سراینکه مادرشوهرشون بعد۲۰سال تنهایی کشیدن بعد از مرگ پدرشوهرشون و بایه مرد عرب ازدواج کردن و من گفتم که حالا این رفتارتون هم درست نیست ازدواج حق طبیعی آدماست و کاملا مودبانه برخورد کردم ایشون  هر آنچه لایق خودشون بود به من و مادرشوهرشون توی اون تاپیک گفتن

برای جهل  آسیب رسان مردم ما پایانی نیست

هی کاش هنوز ایرانی ها فلان بودن الان کمتر سگ ها وگربه ها رو میزنن انجمن حمایت از حیوانات کلی پت شاپ و....داریم اما متاسفانه بعضی ها حیوانات را به خانه میبرن وفلان میکنن.   متاسفانه تعداد مردهای کثیف جامعه زیاد شده ونه تنها زنهای بیشوهر رو بدنگاه میکنن خودشون رو مالک زنهای متاهل هم میدونن وزنهای متاهل جوان در اجتماع بیشتر اذیت میشن  قبلا اعتیاد در ایران جرم بود و معتاد رو زندونی میکردن الان اعتیاد و مصرف مواد کلاسه و.....قبلا ایران فلان بود الان پرشده از فلان فلان شده