2777
2789
عنوان

۶ ماهه خونمو تمیز نکردم

319 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من ۶ ماهه خونمو تمیز نکردم. پر از اشغاله خونه و کف خونه پر از لباس و اشغال و ظرف های کثیف و...

دستشویی که نگو انقد کثیفه حد نداره.گوشه گوشه ی خونه جنازه سوسکه.اخه تمام وقت از صبح تا ساعت دو شب سر کار میرم. الان که باردارم دیگه از ۵ غروب تا ۲ شب کار میکنم توی رستوران نیروی خدماتیم.

الان دیگه اصلا حوصله ندارم کارهای خونه رو کنم میلم به کارهای خونه پاک از بین رفته میام خونه صحنه رو میبینم که چقدر کثیف وبوی بد میده از زندگی سیر میشم و خستگیم بیشتر میشه. دیگه دلم میخواد گوشه ی انبار محل کارم بخوابم ولی نیام خونه . حس خیلی بد و انرژی خیلی بدی داره خونه . با همسرم هر دو کار میکنیم.

از رسیدن به خودم هم بگم اصلا به خودم وقت نمیکنم برسم لباسم پاره و کفشام پارست . پول هست وقت نیست برم بخرم و البته انگیزه ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باگذشت زمان بدتر میشه، تو جوونیت پیر میشی، خواهر یا دوستی نداری باهاش بری خرید؟ بچه به دنیا بیاد که مریض میشه تو این شرایط. ببخشیدا اون موقع دیگه پوشک بچه هم به آشغالای خونه ت اضافه میشه 😟

ریپ نزن نمیخونم 😑

بگو مادری خواهری دوستی بیاد کمکت کنه اگر پول داری یه نیروی نظافت بگیر محیطت را تغییر بده تا روحیه بگیری بچه تو شکمت گناه داره

فقط خودت وایتکس و لکه بر نزن و زمانی که وایتکس میزنن از خونه برو بیرون برای بچه خوب نیست