2777
2789
عنوان

خیانت گذشته

333 بازدید | 38 پست

بچه ها به طور خلاصه میگم من بار ها خیانت دیدم در حد چت 

هر بار هم گفته کاری نکردم که یعنی اعلام پشیمونی نکرده هیچوقت

هربار سعی کردم فراموش کنم اما یه چیز دیگه ازش رو شده 

الان شدم یه مرده متحرک به نظرتون زندگیم به خوبی اوایل میشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از رابطه لذتی نمیبرم  امشب هرچی تو دلم بود بهش گفتم

تا اولین بار دومین بار ببخش

بعد اوکی نشد برو مشاوره نزار زود خراب بشه 

باز اگه دیدی نمیتونی به خانوادت بگو باهم تصمیم بگیرید چ اقدامی کنید شاید دو سه بار برسونی بگی میخوام برم دیگ انجام نده 

اگرچه روحیه تو کلا داغون میشه بنظرم اونا بهتر کمکت میکنن تا بقیه

تا اولین بار دومین بار ببخش بعد اوکی نشد برو مشاوره نزار زود خراب بشه  باز اگه دیدی نمیتونی ب ...

به خانواده گفتم اوایل اومدن خونمون که ای کاش نمیگفتم .سنگ رو یخم کردن

به خانواده گفتم اوایل اومدن خونمون که ای کاش نمیگفتم .سنگ رو یخم کردن

اگه ازدواج نکرده بودی ی ثانیه ام نباید وایمیستادی میشد گفت ول کن برو 

ولی خب ازدواج فرق داره 

خودت ی جلسه برو مشاوره 

مشاوره ای ک فقط الکی پول بگیره نه یکی ک دلسوز باشه پیدا کن 

بعد اونم ببر اگه دیدی نمیشه دیگه جدا شو چون درست نمیشه

اگه ازدواج نکرده بودی ی ثانیه ام نباید وایمیستادی میشد گفت ول کن برو  ولی خب ازدواج فرق داره&n ...

مشاوره برم دارو میده ؟

مشاور که نمیتونه حافظه مو پاک کنه ترس از آینده دارم نکنه بازم گولم بزنه

یه بار رفتم دکتر گفت باید بستری شی

مشاوره برم دارو میده ؟ مشاور که نمیتونه حافظه مو پاک کنه ترس از آینده دارم نکنه بازم گولم بزنه یه ...

عزيزم اينكه از حافظت پاك بشه كه محاله 

همسرت فرشته هم بشه كوچكترين دلخوري ازش داشته باشي همش ثانيه به ثانيه مياد جلو چشمت

اما خوب مشاوره ميتونه كمكت كنه راه جلوي پات بذاره

مشاوره برم دارو میده ؟ مشاور که نمیتونه حافظه مو پاک کنه ترس از آینده دارم نکنه بازم گولم بزنه یه ...

ن روانپزشک دارو میده 

این ترس از آینده ام عادیه همش فکر میکنی این آدم دیگ اون آدم قبلی ک تو فکرم بود نمیشه 

اعتماد نداری سریع شک میکنی 

هی میترسی کاری کنه اول آخرو میگی بلاخره انجام میده 

اینا همه عادیه 

ولی خودتو اینجوری آروم کن اگه انقد حالت بد باشه بری مشاوره و اون ببینه اگه زندگیشو دوس داشته باشه تکرار نمیکنه 

اگرم کرد ک لیاقت زندگی مشترک نداره اصلا خودتو دست کم نگیر 

مشاوره اول با تو حرف میزنه بعد با اون 

بعد ک به یه نتیجه ای رسید با هردوتون حرف میزنه اگه ببینه کنار نمیایید و این رابطه اشتباهه خودش انتهای جلسات میگه چیکار کنید بهتره جدا شید یا نه 

از حرفایی ک من و خانواده میزنیم ب نظرم بهتره چون هم طرف بی طرفه هم درکشو داره کمکت کنه 

وقتی داری میکی عاشقشی دیگه جز ساختن راهی نداری ،دیگم کنکاش نکن تنها راهش همینه واسه چی پیگیری وقتی ن ...

خیلی وقته پیگیری نمیکنم اما جلو روم چت میکنه میخنده.به خودم میگم یه درصد احتمال بده اشتباه میکنی واسه همین چیزی نمیگم

تا اولین بار دومین بار ببخش بعد اوکی نشد برو مشاوره نزار زود خراب بشه  باز اگه دیدی نمیتونی ب ...

من چند بارم جنگیدم الان دیگه واقعا خسته ام روحم و جسم میگم چه فایده زورکی کاریو نکنه من فکر میکردم خودش وجدان داره اهلش نیست از چشم بدجور افتاده هر چند خیلی عوض شده داره جبران میکنه ولی من دیگه اعتماد ندارم