2777
2789

خانمها پسرم امروز بررسی روده و معده داره، بخاطر بیماریش ، محتاج دعای شما هستم ، بی زحمت دعا کنید که همه ی آزمایش هاش سالم باشه 

ساعت ۱۰ وقت داره، ساعت ۶ می تونم آبمیوه یا چای عسل بهش بدم؟ 

عزیزم اینو از ته ته ته قلبم بهت میگم جواب همه ازمایشهاش خوبه 

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما براش دعا میکنم عزیزم انشالله همه‌ چی به خیر خوبی تموم میشه و تنش سلامت باشه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
الهی خدا از زبونت بشنوه  ممنونم

حتما همینطوره

خیالت راحت

الهی آمین

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

برای آندوسکوپی منع غذا نیست ولی کولونوسکوپی بهتره نخوره 

البته آبمیوه مشکلی نداره 

اگه پسرتون بچه هستش نگران نباش چون دستگاه گوارشش زیاد کار نکرده که خدایی نکرده خطر باشه 

میگن ۵۰ سال به بعد کولونوسکوپی واندوسکوپی کنید و مدام چکاب بدید 

نگران نباش و با خیال آسوده و انرژی مثبت برو انجام بده 

از صمیم قلب واستون آرزو سلامتی ودل آروم و شاد دارم 

خیلی خانمی  ممنون بابت انرژی خوبی که بهم دادی

قربونت عزیزم 

من انرژی ندادم حقیقت رو گفتم همین

شب خوش عزیزم

برای آندوسکوپی منع غذا نیست ولی کولونوسکوپی بهتره نخوره  البته آبمیوه مشکلی نداره  اگه پ ...

دفعه دومه که انجام میده 

وقتی ۶ ساله بود و الان که ۱۲ سال داره 

کولیت داره 

روده هاش خونریزی داره خواهر

البته این تمام مشکل نیست 

کبدش..