2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم موقعی که خبر فوتشو شنیدم شوک بودم تا چندساعت حالم بد بود زنش موهاشو از ته زد امشب:)

دیروز من دیدم کلیشو موهاشو زد داغون شدم با کلیپاش نمیشناختمش دیروز اتفاقی تو روبیکا دیدم پسر داییمم چند روز دیگه اولسن ساگلردشه تو ۲۳ سالگی که سربازیشو تموم کرد میخواست بره خواستگاری عشقش تصادف کرد و فوت کرد سر همون هی میرم کلیپاشو میبینم گریه میکنم 😭😭😭

عزیزم اون خودش خودشو کشته گریه برای اینجور آدم بی فایدس، بخاطر پلمپ تتو رفته عرق با ترامادول انداخته ...

جوون بود ادم دلش میسوزه من چند روز دیگه اولین سالگرد پسر داییمه که تو ۲۳ سالگی تازه پایان خدمتشو گرفت میخواست بره خواستگاری که تصادف کرد 😭😭😭😭😭 یاد اونم می افتم دو روزه داغونم 

جوون بود ادم دلش میسوزه من چند روز دیگه اولین سالگرد پسر داییمه که تو ۲۳ سالگی تازه پایان خدمتشو گرف ...

اونا نمردن عزیزم، زندگی اصلی بعد مرگه الان تو ارامشن  ما هم دیر یا  زود پیششون هستیم 😔

دیروز من دیدم کلیشو موهاشو زد داغون شدم با کلیپاش نمیشناختمش دیروز اتفاقی تو روبیکا دیدم پسر داییمم ...

خدا رحمت کنه پسر داییتو عزیزم جاش بهشت باشه

وااای اره واقعا حتی غریبه ترین ادمم باشن خبر مرگ جوون ادمو از پا در میاره فقط از خدا میخوام به مادرش زنش صبر بده

🤍
اونا نمردن عزیزم، زندگی اصلی بعد مرگه الان تو ارامشن  ما هم دیر یا  زود پیششون هستیم 😔

داییم دیگه دیوونه شد بعد مرگش آدم میگه از اینجور حرفا ولی دور از جون همه خیلی سخته داغ عزیز