2777
2789
عنوان

من و شوهرم شبا جدا از هم میخوابیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1414 بازدید | 24 پست
رو زمین کمرم شدیدا درد میگیره مخصوصا للان

منم وقتی باردار بودم پیش هم نمیخوابیم ولی الان همیشه پیش هم میخوابیم بعد زایمان هم ۳ماه هم دوریم از هم انشالله وقتی زایمان کردی پیش هم بخوابید

مهربان باش  شاید فردایی نباشد
یعنی چی عادتش دادی خب میگه رو تخت نمیخوابم چکار کنم

توهم تا رفت رو زمین میرفتی تو بغلش بالشتو جفت اش میکردی میگفتی تا تو بغل تو نباشم خابم نمیبره

چتد ب پیش با شوهرم حرفم شد تو پذیرایی خابش برد منم نتونستم جدا بخابم الکی رفتم بیدارش کردم گفتم میترسم انگار ی گنجشک خودشو میزنه شیشه اتاق😂😂 بدبخت رفت کل خونه چک کرد اخرسر هم گفت بیا توله بخاب تو بغل خودم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا جدا می خوابید؟؟؟

دلیلش اصلا عاطفی و احساسی نیست اتفاقا خیلی بهم وابسته ایم 

ولی همسرم شبا خروپف میکنه😂 از طرفی پسرمم خیلی تو خواب نق میزنه و هی بیدار میشه و هنوز نتونستم اتاقش رو جدا کنم 

در واقع شبا اصلا نمیخوابیدم 

دیگه به همسرم گفتم تو جدا بخواب حداقل اون وقتایی که پسرم خوابه و نق نمیزنه من بتونم بخوابم

چرا انقد خوشحالی ازاین موضوع من ادم احساسی هستم واقعا ناراحتم از این که براش مهم نیست

کی گفته من احساسی نیستم 

تو خواب قراره چه اتفاقی بیفته مگه که اگه کنار هم نباشیم نمیفته

درطول روز کلی باهم وقت میگذرونیم و وقت داریم برای ابراز احساسات

دلیلش اصلا عاطفی و احساسی نیست اتفاقا خیلی بهم وابسته ایم  ولی همسرم شبا خروپف میکنه😂 از طرفی ...

خدا رو شکر فک کردم خدای نکرده طلاق و جدایی عاطفی باشه

خدا پسرتون رو حفظ کنه و زیر سایه تون بزرگ بشه انشاالله 

دلیلش اصلا عاطفی و احساسی نیست اتفاقا خیلی بهم وابسته ایم  ولی همسرم شبا خروپف میکنه😂 از طرفی ...

دقیقا مثل منی وای....   با این تفاوت من دختر دارم شوهرم خروپوفی ...

هنوز هم دلم برای دیدنت هزار باره میتپد
دقیقا مثل منی وای....     با این تفاوت من دختر دارم شوهرم خروپوفی ...

اخ اخ امان از شوهر خروپفی😂

اولا بهش میگفتم اصلا زیر بار نمیرفت چندین بار صداشو ضبط کردم و فیلم گرفتم تا قبول کرد که خروپف میکنه

منم اول خیلی مثل شما حساس بودم بعد کلی تحقیق ومقاله خوندم دربارش .....برو سرچ کن .....ن چیز انقد بدی نیست ما خداروشکر الحمدلله هیچ مشکلی با این مورد نداریم 

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل