2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم

323 بازدید | 37 پست

باشوهرم دعوا کرده بودم سر یه موضوعی اونم رمز گوشیشو عوض کرد ولی من قایمکی رمز رو فهمیدم یه کم چرخیدم توی گوشیش بعد دیدم یه شماره رو بلاک کرده که نتونه بهش زنگ و اس بده رفتم شماره رو ذخیره کردم دیدم یه دختره دختره هم توی واتساپ پیج کاریشو گذاشته بود زدم دیدم توی محل ما مژه کاره چیکار کنم الان به دختره زنگ بزنم یا به این حیوون بگم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ کار

لو نده

اونم که بلاکه 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

به شوهرت نگو خودتم زنگ نزن تا يه مدركي پيدا كني

شوهرم کاسبه شمارش هم روی در مغازه هست 

میدونم ب این بگم زیر بار نمیره تهش میگه آره مشتری بود مزاحم شده بود 

شوهرم کاسبه شمارش هم روی در مغازه هست  میدونم ب این بگم زیر بار نمیره تهش میگه آره مشتری بود م ...

اره دقيقا همينو ميگه

تو گوشيشو زير نظر داشته باش

عضو گروه بنفش وزن فعلی ۷۹ وزن هدف اول ۷۰ وزن هدف دوم ۶۵

شوهرم کاسبه شمارش هم روی در مغازه هست  میدونم ب این بگم زیر بار نمیره تهش میگه آره مشتری بود م ...

عزیزم از همه چی عکس بگیر مدرک جمع کن 

من جای همهٔ ستاره ها را می دانستم زمانی که هنوز آسمان تأسیس نشده بود🌠

به شوهرت نگو خودتم زنگ نزن تا يه مدركي پيدا كني

اخه دلم مثل سیر و سرکه داره میجوشه حالم خیلی بده چیکار کنم 

بعد این که اصلا هم ای دست به گوشی بزنه و زنگ و اس ام اس بازی کنه نه هیچی تو اینش موندم از وقتی میاد خونه گوشی ب تلوزیون وصل می‌کنه فیلم میبینیم 

شوهر منم با دختر مطلقه همسایه در تماسه... 

دیدم تلفن زد... 

گفتم چی کار داشت. 

شوهرم گفت سوال حقوقی داشت... 

شماره دختره را گیر آوردم.. 

چی کار کنم؟ 

دلم میخواد پخش کنم به عنوان خاله اجاره ای... 

دختره اسمش تو بلوک بد در رفته... میگن کاسبی میکنه 

ب هییییییچ‌عنوان ب روی شوهرت نیار،،اول بشین با خودت فکر کن ببین اگه حتی خیانت کرده باشه حتی اگه گردنم بگیره میخوای چکار کنی؟ایا شرایط طلاق داری،ایا مطمئنی ک طلاق میگیری یا ن نهایتا ی دعوا راه میندازه و نهایتا ی ماه قهر میری خونه باباتو برمیگردی،،،اگه هر کدوم از اینارو نداری و حتی یه درصد احتمال میدی ک نمیتونی طلاق بگیری ب هیچ عنوان مطرح نکن

اره دقيقا همينو ميگه تو گوشيشو زير نظر داشته باش

انگار بو برد که من چیزی فهمیدم دوباره رمز گوشی عوض کرده 

گوشیشم یه کاری کرده کسی زنگ یا پیام میده هیچ‌نوتیفی رو گوشی نمیاد یعنی نه متن اس ام اس کسی میاد نه کسی زنگ میزنه شمارش میاد