باشوهرم دعوا کرده بودم سر یه موضوعی اونم رمز گوشیشو عوض کرد ولی من قایمکی رمز رو فهمیدم یه کم چرخیدم توی گوشیش بعد دیدم یه شماره رو بلاک کرده که نتونه بهش زنگ و اس بده رفتم شماره رو ذخیره کردم دیدم یه دختره دختره هم توی واتساپ پیج کاریشو گذاشته بود زدم دیدم توی محل ما مژه کاره چیکار کنم الان به دختره زنگ بزنم یا به این حیوون بگم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
شوهرم کاسبه شمارش هم روی در مغازه هست میدونم ب این بگم زیر بار نمیره تهش میگه آره مشتری بود م ...
ب هییییییچعنوان ب روی شوهرت نیار،،اول بشین با خودت فکر کن ببین اگه حتی خیانت کرده باشه حتی اگه گردنم بگیره میخوای چکار کنی؟ایا شرایط طلاق داری،ایا مطمئنی ک طلاق میگیری یا ن نهایتا ی دعوا راه میندازه و نهایتا ی ماه قهر میری خونه باباتو برمیگردی،،،اگه هر کدوم از اینارو نداری و حتی یه درصد احتمال میدی ک نمیتونی طلاق بگیری ب هیچ عنوان مطرح نکن