2777
2789

من تاپیکای مامان ترنم خیلیییی ناراحتم میکنه مخصوصا که قبلش تاپیک زد میخایم بریم مسافرت با هواپیما 

کی میدونست اون آخرین تاپیکشه 

بچه کوچولوش رو پروفش وااااییی😭😭😭😭😭

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تاپیکای مامان ترنم خیلیییی ناراحتم میکنه مخصوصا که قبلش تاپیک زد میخایم بریم مسافرت با هواپیما&nb ...

من نشنیده بودم اسمش رو اولین بار از شما میشنوم

می می ناز تاپیکش روخوندم خدارحمتش کنه..میشه مامان ترنم رو تگ‌کنید تاپیکاش بخونم

اشتباه دفعه اول اشتباه هست برای دفعات بعد حماقت حساب میشه..شجاع باش حتی اگر نیستی وانمود کن .حداقل سالی یکبار طلوع آفتاب را تماشاکن...از کودکان دست فروش چیزی بخر...اشتباهاتت را بپذیر..و برای رسیدن به هدفت پل های پشت سرت را خراب نکن شاید روزی به عقب برگشتی راهی برای عبور و رسیدن به آنچه میخواهی داشته باشی ...باکسی که فقط میخواهد حرف خودش باشد وارد بحث نشو زیرا او چیزی برای ازدست دادن ندارد و شماراتا حد خودش پایین می آورد...
چیه؟ توضیح بدید لطفا

یه کاربری که چند سال پیش این‌جا عضو بود و سرطان گرفت این‌جا تاپیک زد براش دعا کنن بلکه خوب بشه ولی نشد و فوت کرد و اون تاپیک از اونموقع تا الان هر روز توش کامنت جدید ثبت میشه و فاتحه خونده میشه براش 

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
یه کاربری که چند سال پیش این‌جا عضو بود و سرطان گرفت این‌جا تاپیک زد براش دعا کنن بلکه خوب بشه ولی ن ...

دلم گرفت چقدر این دنیا نامرده 😔💔

اشتباه دفعه اول اشتباه هست برای دفعات بعد حماقت حساب میشه..شجاع باش حتی اگر نیستی وانمود کن .حداقل سالی یکبار طلوع آفتاب را تماشاکن...از کودکان دست فروش چیزی بخر...اشتباهاتت را بپذیر..و برای رسیدن به هدفت پل های پشت سرت را خراب نکن شاید روزی به عقب برگشتی راهی برای عبور و رسیدن به آنچه میخواهی داشته باشی ...باکسی که فقط میخواهد حرف خودش باشد وارد بحث نشو زیرا او چیزی برای ازدست دادن ندارد و شماراتا حد خودش پایین می آورد...
من نشنیده بودم اسمش رو اولین بار از شما میشنوم

یه کاربر خانوادگی سال ۸۹ سوار هواپیما میشن برن ارومیه هواپیمای تهران ارومیه که سقوط کرد یکی از کاربرای اینجا با شوهر و دختر ۴ ماهه اش تو اون هواپیما بودن 

وقتی لیست فوت شدگان هواپیما تو خبر ها گذاشتن اسمشون بود 

اینم کاربریش 

https://www.ninisite.com/user/discussion/880e9f6e-3404-4001-a4f1-dd4c2d1d7fd8/مامان-ترنم37

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

@مامان_ترنم    ‍

این نیس گلم 

https://www.ninisite.com/user/discussion/880e9f6e-3404-4001-a4f1-dd4c2d1d7fd8/مامان-ترنم37

میشه کاربریشو تگ کنی چون من نتونستم پیدا کنم