2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما از صبانت میگیریم واقعا راضیم 

قبلا شاتل بود خیلی اذیت میکرد پشتیبانی خوبی نداشتن ولی صبانت عالیه

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍.                                                    جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت‌ با تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀            مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍    
هزینه ش چقدره؟

بستگی داره به تایم و حجمش  شما چقدر میخوای

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍.                                                    جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت‌ با تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀            مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍    
من یکساله میخوام

http://www.sabanet.ir/

عزیزم این سایته صبانته از داخل سایت تعرفه هارو نگاه کن

چند ماهه؟ چقدره هزینه ش؟

سلام ببخشیدمیشه خواهش کنم سوالموجواب بدین؟گفته بودین هرماه بن کارت رفاه براتون شارژمیشه میشه بپرسم همسرتون کارمندچه ارگانی هستن؟من شوهرم کارمنددادگستریه ومیگه سالی یکبارشارژمیشه امااحساس میکنم داره دروغ میگه وبن وبه کسی میده

سلام ببخشیدمیشه خواهش کنم سوالموجواب بدین؟گفته بودین هرماه بن کارت رفاه براتون شارژمیشه میشه بپرسم ه ...

سلام همسر من هم کارمند دادگستریه . ببین یه کارت فروشگاه رفاه به همسرم دادن که دائمی مثل کارت بانکی، هر ماه حدود سه میلیون شارژ میکنن ولی شارژ هدیه نیست اگه ازش خرید کنی ماه دیگه از حقوق همسرت کم میکنن ولی همسرت درست گفته سالی یکبار شاید ۲۰۰ هزار تومانی چیزی شارژ کنن حرف همسرت درسته، این شارژ هر ماه که هدیه نیست