2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حلزون ازاد گرفتی یا شرکتی چون انگاری اطلاعاتی ازش ندارید ..

از یه آشنا گرفته اونم گفته که یکبار تخم ریزی کردن خونمون ده تا گرفته بود  بعد که آورد یکیشون تخم گذاشت جدا کرد تو ظرف دیگه تخم هارو ولی جوجه نشدن بعد اون دیگه هیچ کدوم تخم ندادن الانم یکیشون مرده شدن 9 تا 

...خاکشونم پشه میزنه 

از یه آشنا گرفته اونم گفته که یکبار تخم ریزی کردن خونمون ده تا گرفته بود  بعد که آورد یکیشون تخ ...

طفلکی ها وقتی پشه میزنن که درست خاک تمیز نمیکنید گناه دارن اگه نمیتونید بدین ب کسی که اینکار علاقه داشته باشع چون باید درست مراقبت کنی وگرنه همه میمیرن 

از یه آشنا گرفته اونم گفته که یکبار تخم ریزی کردن خونمون ده تا گرفته بود  بعد که آورد یکیشون تخ ...

همینجوری گرفته یا خریده اخه حلزون باید قرارداد ببندی و از خودشرکتها بخری مثل شرکت طنین کیما یا کاسپین

طفلکی ها وقتی پشه میزنن که درست خاک تمیز نمیکنید گناه دارن اگه نمیتونید بدین ب کسی که اینکار علاقه د ...

یبار کل خاکو الک کردیم که چیزی نمونه ولی بازم پشه زد ..میشه بدون خاک نگه داشت ؟

یبار کل خاکو الک کردیم که چیزی نمونه ولی بازم پشه زد ..میشه بدون خاک نگه داشت ؟

نه شما میتونی بدون سرپناه زندگی کنی نمیشه عزیزم اونا ب خاک و یکم رطوبت نیاز دارن من یه کانال تو روبیکا دارم برای یه شرکتی هست کلی اطلاعات توش هست میخوایی روبیکا نصب کن ایدی بهت میدم بهم پیام بده برات بفرستم هرچی لازمه