2777
2789

دارم دیگ رد میدم هر لحظه به فکرشم همه جور بدی در حقم کرد ازم استفاده کرده خیانت کرد دروغ گفت شش سال عمرمو گذاشتم ۴ ماهه رفته چیکار کنم

در انتظار ارامش . .♡️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته عزیزم زمان زیادی لازمه تا حالت خوبه خوب بشه اما خودت سعی کن روی خودت کار کنی مشاوره بگیری ورزش کنی و چیزایی مثل این که سرعت بهبودت بیشتر بشه

مطمئن باش دو سال دیگه از چیزی که امروز هستی خیلی قوی تر و موفق تر میشی اگر بتونی روی خودت کار کنی❤️❤️

خیلی سخته عزیزم زمان زیادی لازمه تا حالت خوبه خوب بشه اما خودت سعی کن روی خودت کار کنی مشاوره بگیری ...

ممنون عزیزم دارم رو خودم کار میکنم ولی سخته

در انتظار ارامش . .♡️
ممنون عزیزم دارم رو خودم کار میکنم ولی سخته

آره درکت میکنم منم تو شرایط شماام الان یکسال حدودا شده و خیلی بهترم البته هنوز موقع پی اس ام خیلییییی دلتنگ میشم(خیلی هم رو دوست داشتیم و هیچ بدیی به هم نکردیم نمیدونم چی شد یهو همه چی خراب شد)