2777
2789
عنوان

واقعا ادما چقد میتونن حیوون باشن:/

513 بازدید | 33 پست

بچه ها بیاید قضاوت کنید 

منو دو تا از دوستام خیلی با هم صمیمی بودیم بعد قرار بود که با یکی شون برم باشگاه اولش گفت اره میامو بریم چند روز پیش هم که رفتین برا ثبت نام با مامانامون

اوکی دادن و مامانشم گفت اره میاد ولی قرار شد دو روز دیگه بیایم برا ثبت نام،خلاصه که همون رورم با دوستم رفتیم لباس باشگاه بگیریم من گرفتم ولی اون نه

اومدیم خونه شب پیام داده که من نمیام فلان هزار تا بهونه اورد ک نمیام

من واقعا ناراحت شدم و گفتم چرت امید الکی دادی ک میام و من پول لباس دادم و الان تنها ام نمیتونم برم 

خلاصه یکم بحث کردیم و من فرداش رفتم مدرسه اونجا هم کلا با هم چص بودیم 

بعد الان بر داشته با اون دکی دوستم رفته یه کلاس دیگ و اون دکی دوستم هم به من پیام داده که اره ما با هم داریم میریم یه کلاس دیگه ک حرص منو در بیاره 

واقعا قلبم شکست از این کارشون،مثلا من دوسشون بودم

کدوم حیوون امید واهی میده جز انسان دوپای بیخاصیت؟ 

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممکنه شاید مشکل مالی داشته باشه؟؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

عزیزدلم ی جور گفتی حیوون فک کردم بحث آبرو و شرافته

عزیزدلم شاید ی مشکلی پیش اومد یا باش نذاشت چیزی باعث شد منصرف بشه ، بگرد با ی دوست دیگت برو

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
اونقدر کارش بد نبود ک بهش بگی حیوون😐😑

پس چرا به نظر من به حیوونا توهین شد؟😂

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!