2777
2789
عنوان

لطفا همه بیایین

59 بازدید | 9 پست

خواهشا تا آخر بخوانید 🙏🙏

خیلی تو سایت تاپیک دیدم که : 

همسرش خیانت کرده 

خرجی خونه و بچه رو نمیده 

خسیسه 

بد دهنه و کتک میزنه 

به پوشش و رفتار گیر میده 

به خاطر خانوادش زنش رو کوچیک و حقیر کرده 

واقعا دلایل اینهمه رفتار چیه ؟ یعنی از همون اول اصلا متوجه نشدن که این ویژگی ها رو داره ؟

راستش خیلی از ازدواج میترسم 

هر مردی رو تو اطرافم دیدم به جز موارد استثنا همه چشم چرون هیز بودن آیا بعد ازدواج وفادار میمونن؟ 

از کجا بفهمیم مردی این ویژگی ها رو نداره ؟ 

لطفا اگه حس ششم یا ف ال گیری امضای منو می بینه بگه کی می بینمش 🥺🙏 امیدوارم کسی که منو ذره ای هم دوست داشته باشه خدا بهش سلامتی و پول فراوان هدیه کنه 😁 در نا امیدی بسی امید است چون خدای من خدای مهربان و معجزه است 😍درسته خیلی گناهکاریم اما خدایا همه ما دلمون به نعمت ها و لطف شما خوشه 💝 ارادت خاصی به امام حسین دارم و آرزومه روز مرگم تو ماه محرم باشه 🙂 برای خیلی هاتون صلوات می فرستم شما هم تو دعا کردناتون من ِدختری دلتنگ رو یاد کنید مرسی🥰

تو این وضعیت مردی که سرشو میندازه پایین رو باید چشماشو بوسید هر روز ....

وضعیت رو تو کوچه خیابون می‌بینید همه 

معمولا بعضی نه همه بعضی مذهبی ها خوبن اونم باید حتما خودت پیشینه مذهبی داشته باسی مگرنه اذیت میشی بدتر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه ، مرد خوب برای زن خوب هست و زن بد برای مرد بد

آیه قرآن هست

دوم، رو خودت کار کن

عزیزی میگفت هر بویی بدی همون چیز بهت نزدیک میشه

اگه بوی گل بدی پروانه میاد سمتت

اگر بوی چیز بدی پشه میاد

پس تا میتونی رو خودت کار کن

بعدش توکل ..

کتاب مطلع مهر بخون ، خودم تازه خریدم 

قسم به روزی که دلت را می شکنند و جز خدا مرهمی نیست .
 مدیریت؟ سر کار بیرون تا کجا میخوای مدیریت کنی عزیزم؟  من بعضیارو. هم جنس خودمم میبینم ...

مردها کسی را که دوست داشته باشن خیانت نمیکنن 

که خیلی کم هستن این تیپ مردها

مردها کسی را که دوست داشته باشن خیانت نمیکنن  که خیلی کم هستن این تیپ مردها

ببین حرفت درسته اصلا شکی در اون نیست 

یک حدیثی هست فکر کنم از امام علی هست میگه میگه تعهد نداره کسی که دین نداره 

دوست داشتن درسته ولی آیا قراره همیشه بین مرد و زن رابطه ی عاشقانه باشه بالا پایین نداره قطعا داره دیدیم همون روز آقا پاش لرزید 

این ها همش تو فیلماس من و بخواد خیانت نمیکنه و ‌... تو دنیای واقعی باید واقع بین بود ....

منظورم این نیست الانرهمه ی مردا خیانت کارن نه .

این جمله خیلی  قشنگه که میگه کسی که به خالق اش یعنی خدا خیانت میکنه و گناه میکنه به بنده ی خدا لطف نمیکنه