2777
2789
عنوان

ارزیابی کودکم

82 بازدید | 6 پست

سلام دوستان عزیزم

حقیقتش علت این پستم ایکه ک یه ارزیابی از وضعیت پسرم بهم بدید به عنوان دوست

پسرم دو سالو ۴ ماهشه اما خوب حرف نمیزنه. جمله اصلا نمیگه . من حرفاشو میفهمم ولی با کلمه منظورشو میفهمونه . اما تنفظشم صحیح رو هم به کار نمیبره.

اما تقریبا خواندن همه حروف الفبا رو بلده حتی بعضی کلماتم میفهمه چی نوشته مثلا مامان بابا چشم بینی و..... و اعداد رو تا ۲۰ میشماره و نوشتن اعداد تا ۹ رو میدونه . من اصلا باهاش کار نکردم خودش یاد گرفته

حالا بابت صحبت کردنشم یکم نگرانم اما میبینم بییه چیزا رو بلده...ایا بچه های شما هم الفبا و نوشتار اعداد رو بلدن

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخم کفتر

وقتی بک سالو نیمه بود ده دوازده تا به زور براش پیدا کردم دادم اما فایده نداره انگار باید خودش به حرف بیاد

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 
تلفظ تو این سن مهم نیست. بزرگتر میشه تلفظش خوب میشه

ما متاسفانه اصلا باهاش کار نمیکنیم. شاید تو خونه اگر من و بچه تنها باشیم ده تا کلمه بهش بگم..حتی بازی هم نمیکنم. ادم خسته و افسرده ای هستم و خستگی کاریم زیاده. شاید برا اینه