2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم و کشتم بابام نفرستاد موسیقی داشت و نفرستاد .حیف 

الان درگیر درس و کارم 

تورو خدا بفرست هر کلاسی دوست داره  قربون مامانم برم ک باز با دعوا و مرافعه شنا و زبان فرستادم

ارف موسیقی کودکان هست که شامل بلز و فلوت میشه

معمولا بچه ها با ارف شروع می کنن که حدود دوسال طول میکشه و بعد ساز اصلیشون رو انتخاب می کنن

با استاد  موسیقی گیتار صحبت کن ،بدون ارف می پزیره یا نه

هر کدوم علاقه داره . چون اگر دوست نداشته باشه، دل نمیده و اذیت میکنه و اذیت میشه. پسر بچه هست؟

دختره خودش همیشه میگفت گیتار

امروز بردمش دف گرفت دستش و دلش روبرد

اما همسرم میگه دف خوب نیس همون گیتار بره 

علاقه ي خودش مهمه كه ادامه بده انشاله چند سال و بتونه به حايي برسه توش، من خودم دف دوست ندارم براي بچه و گيتار به روز تره به نطرم با اين حال دوستمون نظر خوبي دادن بره سر كلاسا بشينه كلا كلاس موسيقي نهايت نيم ساعته هر جلسه ، كنسرتا رو هم ميتونين بگيرين سي ديش رو ببينه 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
من خودم و کشتم بابام نفرستاد موسیقی داشت و نفرستاد .حیف  الان درگیر درس و کارم  تورو خدا ...

منم اون زمان عاشق گیتار بودم ،خیلی به بابام‌اصرار کردم اما نگذاشت برم البته اون زمان دخترای کمی موسیقی میرفتم ،دهه هفتاد