2777
2789
عنوان

کاربری دو نفره!

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کامنتت به من این بود که دخالت نکنم!من هم به گفتم باشه پس شما هم دخالت نکن در کار من !! کامنت ...

نه من همچین حرفی نزدم 

اگر چنین منظوری داشتم از تایپکت رد میشم که مثلا دستم رو نشه 

فقط گفتم جمع نبندید  😊😊 نظر شما قابل احترامه

اخه شما میگی برا تایپک هاشون منم میگم این که تایپک داری یا نه ربطی نداره کسی بخواد دروغ بگه میگه

فقط ربطی به دروغ نداره

من واقعا مشکلی با خوندن دروغهای  یک نفر ندارم

یعنی اگر یکنفر بنا به دلایل ذهنی و شخصی ش بخواد اینجا یک هویت تازه برای خودش بسازه  ،

اما مشکل از جایی شروع میشه که طرف توی هر بن بستی که توی هویت دروغین ش ساخته میخوره ،دست پیش رو میگیره که کاربری دو نفره اس!

اینجاست که من دلم میخواد بهش بگم متاسفم یا دروغگویی یا شخصیت ضعیف وابسته

اینقدر بی هویت که توان ساختن یک اکانت برای شخصیت دروغین مطلوبت رو هم نداری.

به اون کاربره منظورمه ها،نه شما😁

فقط ربطی به دروغ نداره من واقعا مشکلی با دروغ خوندن یک نفر ندارم یعنی اگر یکنفر بنا به دلایل ذهنی ...

اها درسته یه بار چن وقت پیش ی تایپک بود چالش با همسر بود من سوال پرسیدم جواب داد عکسش گذاشتم ی خانم مریضی بود میگفت مگر میشه نه شما دروغ میگی 

باور کن چن صفحه ۹لو رفت همه گفتن  عکس گذاشته  ول کن نبود   گفتم شما حق داری من کلا مجردم ...

چی میگفتم تو تمام تایپک ها فقط  منفی بافی می‌کرد آخرشم تعلیق کردن

ممنونم  من نظرمو گفتم شما اگر مخالف نظر من هستی به نظر خودت احترام بگذار و در کار من دخالت نکن ...

وقتی تاپیک میزنی انتظار شنیدن نظر مخالف هم داشته باش پس به نظرت بخش نظرات در تاپیک رو برای چی گذاشتن؟؟

i don't have a specific personality my behavior depends on yours.     INTJ🥷🏻
وقتی تاپیک میزنی انتظار شنیدن نظر مخالف هم داشته باش پس به نظرت بخش نظرات در تاپیک رو برای چی گذاشتن ...

با خودت چند چندی؟؟

شما میگی ما نباید در کار دیگران دخالت کنیم،

من میگم باشه پس اول خودت به حرف خودت احترام بگذار بعد از بقیه توقع داشته باش  

آیا متوجه هستی در تاپیک کسی نظر دادن هم نوعی دخالته؟؟

من مشکلی با دخالت شما ندارم اما یک بام و دوهوا که نمیشه!!مثل اینکه بگیم قضاوت نکن در حالیکه داریم قضاوت میکنیم!

بعد میگی انتظار نظر مخالف رو هم داشته باش!🙄😐

معلومه که انتظار همه چی رو دارم وقتی تاپیک میزنم!

چه موافق چه مخالف

و برای هم کدومش هم جوابی دارم چون این فضا برای گفت و گو هست

با خودت چند چندی؟؟ شما میگی ما نباید در کار دیگران دخالت کنیم، من میگم باشه پس اول خودت به حرف خود ...

خب ببین تو الان نظر خواستی درمورد تذپیکت‌و من نظر دادم 

ولی اونا درمورد کاربریشون نظری نخواستن که نه از من نه از شما 

اولی میشه نظر دادن 

دومی میشه دخالت

i don't have a specific personality my behavior depends on yours.     INTJ🥷🏻

سلام اسی تو یه تاپیک نوشتی که  جمله های من را ببخش و .... اینها رو بگو 

یجور پاکسازی.... درست گفتی... 

ببخشید اومدم اینجا قفل شده بود اون تاپیک 

یجورایی ذکر استغفار هست دیگه... میشه گفت استغفار هم پاکسازی ه.....من خودم وقتی زیاد استغفار میگم گره از کارم باز میشه

من توی ایتا دو تا کانال خیلی خوب رو دنبال می کنم‌... خیلی خیلی عالی هستند... بهتون توصیه می کنم حتما برید به نگاه بهشون بندازید.راستی من هیچ نفع و سود مالی برام نداره (منظورم دوستانی هستند که می گن تبلیغ می کنی )  اگر هم تبلیغه، تبلیغ کار بسیار مفید و قشنگ  دوتا متخصص هست که من خودم  ازشون استفاده می کنم. کانال طب بنیاد مصیرhttps://eitaa.com/masirbonyad_ir         _____ و دومی کانال همسران خوب  هست... فوق العاده است _____   https://eitaa.com/hamsaranekhoob    ___  در مورد کانال همسران خوب توی یک تاپیک قبلا توضیح دادم.. توی تاپیک های من تاپیک "  اونهایی که دارن با مشکلات دست و پنجه نرم می کنن"..برین توش... کامل توضيح  دادم
سلام اسی تو یه تاپیک نوشتی که  جمله های من را ببخش و .... اینها رو بگو  یجور پاکسازی.... ...

بله

پاکسازیه.کمک میکنه اول خودت رو دوست داشته باشی.خودت رو بخاطر اشتباهاتت ببخشی از خودت از بدنت بخاطر همراهیش با روحت تشکر کنی

بعد کمکم این انرژی خوبت پخش میشه مثل نوری که میتونه جایی رو روشن کنه

بعد بقیه رو میبخشی و ...

لازم نیست این کلمات رو به کسی بگی توی دلت میگی مخاطبت خداست  ولی هر وقت چیزی ناراحت کرد یا کاری از دستت برنیامد برای حل مشکلی میتونی این کلمات رو بگی

ببین توی کتاب محدودیت صفر خیلی خوب  توضیح داده ...