2777
2789
عنوان

عکس رنگی و لتروزول

2785 بازدید | 13 پست
سلام-ببخشید خانمای عزیز من این ماه عکس رنگی میخوام بندازم اشکالی نداره لتروزولم بخورم ؟؟قرص های محرک تخمدان با عکس رنگی مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
عزیزم بهتره این ماه نخوری و از ماه دیگه بخوری. چون رحم اشعه میبینه و کلا احتمال باروری در ماه دوم و سوم بیشتر از ماه اوله .ولی ماه اول ممکنه تاخیر پریودی ایجاد کنه. من عکس گرفتم ماه قبل و 6 روز پریم عقب افتاد! این ماه محرک خوردم
این چنین نخواهد ماند. روزهای روشن می ایند. من خوشبختی را با آغوش میکشم  
ممنون عکس رنگی درد داشت؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا بی قرص و آمپول پری نمیشم خیلی نامیدم اصلا حس می کنم با قرصم تخمک گذاری ندارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روز چندسیکل رفتید عکس؟؟؟
اعتقادداشتن به خدا کافی نیست ....به خدا باید اعتمادداشته باشی....اعتمادیعنی باوراینکه خدا کاری رو می کنه که درسته💖💖💖💖 این بهارفقط یک اتفاق خوب کم دارد اتفاق خوب زندگی من رخ بده 😍😍😍😍
برای من روز 10 زده روز اول پری زنگ بزنید خودشون راهنماییتون می کنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام گل گلدونه جان ازعکس رنگی نترس بزار پریود که شدی روز ازروزاولش حساب کنی تا روز یازدهم فرصت واسه عکس گرفتن داری من ماه پیش گرفتم وبا سه روزتاخیر پریود شدم که انگار طبیعی بوده این تاخیر والان دارم قرص میخورم لتروزل و امپول و استروژن و قرص دوفاتزون تا ببینم خدا چی میخواد
ایشالله دامنتون سبز بشه این مسئله خیلی زندگی مشترکم تحت شعاع قرار داده برای منم دعا کنید

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خداروشکر من عفونت داشتم ازم عکس نگرفت

1
5
10
15
20
25
30
35
40