2777
2789

من دارم جاهازمو ميبرم 

طبقه بالاي مادرشوهرم اينا هستيم 

بعد من تو يكي از اتاق خواباي خونه حودمون وسيله هامو گذاشته بودم 

ديروز رفتم ديدم دوتا بالش و سه تا پتو يه تشك قاطي وسايلمو گفتم حتما مادر شوهرم واسه من گذاشته 

رفتم كمد رخت خوابامو چيدم اين چند تا تيكه رخت خوابم گذاشتم روي رختخواباي خودم 

بعد ديروز ديدم مادر شوهرم يا پدرشوهرم نميدونم كدومشون بودن رخت خوابارو از كمدم دراوردن اوردن پايين خونه خودشون گذاشتن 

بدون اينكه به من بگن 

تازه قبلا شوهرم گفته بود پتو ها مال منه 

از ديشب خيلي لجم گرفته ك بدون اجازه رفتن سر كمدم 

بنظرتون به روشون بيارم يا به شوهرم بگم

گر نگه دار من ان است ك من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره حتما به مادرشوهرت بگو منم ده سال طبقه بالا خونه پدرشوعرم زندگی کردم اونا هم یه اتاق وسایل خودشون گذاشته بودن. خدا کمکت کنه 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
به هیچ کس نگو اون تیکه های کهنه رو میخوای چیکار  همون بهتر قاطی جهازت نباشه  باکلاس زندگ ...

اخه رسمه دو دست پتو تشک هم پسر بده برا همین استارتر فکر کرده برا خودش دقیقا همین اتفاق برای من افتاده

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
میدونم میگم ولش کنه اونارو فک کن نداده  دهن به دهن نشو اصلا

اخه منم ولش کردم ولی بعداً هعی تکرار شد اصن مسأله امم وسایل نبود ناراحت میشدم حس ناامنی داشتم خیلی حس بدیه یکساعت بری بیرون یکی بیاد خونه اتو وارسی کنه جابه جا کنه    

من بودم دیگه در خونه رو قفل میکردم رفتنی

کلیدارو داشتن وگرنه قفل میکردم‌ تازه شوهرم غرولند میکرد چرا قفل میکنی