بنظرتون اصن وجود داره؟ کسایی که گواهی گرفتن میشه توضیح بدن چطوریه؟ کسی هس اینجا که قبلا رابطه ای داشته و بعد بهش گواهی سلامت داده باشن؟ (خودم 11.12 سالگی نمیدونستم همچین چیزی وجود داره و از سر کنجکاوی ی اشتباهی کردم (با انگشت البته فکر بد نکنین) واقعا استرس دارم سر این قضیه
پرده بکارت چیه مد کردن از عهد بوق تا الان بابا یه سری چیزها هستن بافت اون ناحیه داخلی به حساب میان و از ورود میکروب و آلودگی به داخل بدن و رحم جلوگیری میکنه خب طبیعیه که چنین چیزی با وارد شدن آسیب ببینه و خون بیاد دیگه این قر ها چیه🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
👌جایی که همه حقارو میده به مردا دقیقا کالایی بیش فرض نمیشیم امیدوارم زنا ارزش خودشونو پایین نیارن ب ...
والا بلا هیچ قانونی از زن گواهی نمیخواد قبل ازدواج! این زنا خودشون هستن ک اینقدر خودشو بی ارزش میکنن و توی ذهن مردا میندازن ک حقققق دارن بهشون شک کنن وگواهی بخوان.
والا بلا هیچ قانونی از زن گواهی نمیخواد قبل ازدواج! این زنا خودشون هستن ک اینقدر خودشو بی ارزش میکنن ...
نه منظورم بقیه قوانین بود وگرنه میدونم و اینکه خودمم نرفتم گواهی بگیرم و تا عمر دارم نمیزارم نزدیکانم برن این بدترین کاریه که یه دختر بخاد انجام بده با اون خجالت و...