2777
2789
عنوان

نظرتون راجب گواهی سلامت چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 56 پست
چه میشه کرد 

میشه ارزش خود رو دونست و وقتی کاری نکردی محکم بایستی جلوی کسی ک بخواد بهت تهمت ناروا بزنه.

اون مردی ک غیرت نداره ب زنش خودش نسبت ناروا میزنه با گواهیم جلوش گرفته نمیشه.

اگرم بحث اعتماده،خب چع نیازی هست با کسی ک اعتمادی بهش نداره ازدواج کنه.

غیر از اینها هزاران راه برای رابطه جنسی هست ک کوچکترین مکشلی برای هایمن پیش نیاره،ایا این دختر ک همه کار کرذه اونو انجام نداده پاک و مورذ اطمینانه؟

نه

باید این کلیشه های مسخره از جامعه حذف بشه،یه چیزای مصداق بارز جهالته‌.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم وقتی نامزدی شوهرت میگه تا نری دکتر عادت نمیکنم  مجبوری بری بخاطر حفظ آبروت

من نرفتم،کسیم ازم نخواست کلا همچین چیزی برامون تعریف نشدس

من شخصا همچین حرفیو بشنوم طلاق میگیرم چون ادمی با این طرز تفکر غیر قابل تحمله برام،اونحا توی پزشک قانونی مشخص خواهد شد باکره هستم یا نه و آبروی کسی ک میره اونه نه من.

چه شوهریو ک همچین درخواستی داشته باشع

سمت ما اصلا چنین چیزی نیست    ولی بعضی جاها که رسم دارن  یه خانواده سنتی و سخت اونم ...

خوشبحالتون من نمیدونم کی میخواد این رسم و رسومات از بین بره و دست ازین افکارشون بردارن

ازدواج کردی عزیزم چند سالته بگو تا بگم چیکار کنی

نه هنوز ینی قراره دو سه هفته دیگ عقد کنیم نامزدم با این قضیه مشکلی نداره ولی چون خواهرام دوتاشون گواهی دارن منم حتما میبرن 

جدی؟ منم از یه بنده خدایی شنیدم که قبلا حتی رابطه داشته ولی بهش گواهی دادن 

اره دکترا زیاد نمیتونن متوجه بشن ک بکارت داری یانه

اگع یکی دوبارم رابطه داشته باشی و ازش بگذره بازم متوجه نمیشن

شماهم رفتی نگو اتفاقی واست افتاده اونم گواهیو بهت میده

وقتی تحویلت نمیگیرم ینی حال نمیکنم باهات.                                    پس ریپ نزن😕🌱
نه ینی یادم نمیاد شاید بوده 

ببین من خودم نگرفتم. ولی یکی از آشناها که متخصص زنانه مامانمو دعوا کرد و گفت میدونی اگه خون نیاد شوهرش خون به جگرش می‌کنه که الحمدالله بی مشکل گذشت. اما خواهرمو برد پزشکی قانونی و گواهی گرفت البته گواهی رو به شوهرش نشون نداد. موند پیش مامانم اگه لازم شد رو کنن. شما حتمأ ی متخصص زنان برو و از سلامتت مطمئن شو. الان قطعأ همش استرس داری. در حالیکه احتمال آسیب دیدنش کمه. برو خیال خودتو راحت کن 

میشه ارزش خود رو دونست و وقتی کاری نکردی محکم بایستی جلوی کسی ک بخواد بهت تهمت ناروا بزنه. اون مردی ...

دقیقا بنظرم باید برای آقایون هم تست باکرگی وجود داشته باشه تا ببینیم چند نفر میخوان ب خاطر این خرافات مجرد بمونن

نه هنوز ینی قراره دو سه هفته دیگ عقد کنیم نامزدم با این قضیه مشکلی نداره ولی چون خواهرام دوتاشون گوا ...

اگه دوست داشتی خودت بدونی آسیب دیده یانه برو دکتر زنان بعد بگو میخوام نوعشو بدونم سوال میپرسه که ازدواج کردی یانه میتونی بگی آره عقدم 

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️
دقیقا بنظرم باید برای آقایون هم تست باکرگی وجود داشته باشه تا ببینیم چند نفر میخوان ب خاطر این خرافا ...

تا ده سال پیش سر لخت بیرون رفت عیل و زشت وجیز بود

الان با روسری بیرون بری زشته.

همه چیز خوب یا بد عوض میشه،این مسائلم بزودی برچیده میشه مهم اینه زن ها ارزش خودشونو بدونن،یا رک و راست بگن فلان کارو کزدن یا اگر نکردن نزارن تهمتی بهشون زده بشه