دوستان گلم خواهر من ماه هشتم بارداریه و عروس ترکا شده مادرم با زحمت فراون با این گروونی با هزار امیدو ارزو ی سیسمونیه تکمیل براش تهیه کرد بعد قرار شد جشن سیسمونی بگیره و یروز خانواده همسرشو دعوت کنه یروز خانواده خودمونو بعد امروز برگشته به مادرم میگه فلان روز ک خانواده همسرم دعوت کردم تو نیا میخوان برقصن معذب میشن تو باشی اینم گفت چرا باید معذب بشن مگه تو عروسیه تو معذب شدن رقصیدن، دلیلت خیلی مسخرس بعدم اصن به فرض ک معذب بشن ینی تو حاضری مادرت نباشه ک معذب نباشن؟مادرمم هیچی بش نکفت فقط نشست گریه کرد بابام خیلی ناراحت شد زنگ زد بش گفت اگه ما هرجا کنارت بودیم بخاطر سربلندیه تو بوده حالا خودت میدونی،الان میخوام بدونم واقعا کارش بده یا ما بی جهت ناراحت شدیم؟
یا بنظرتون دلیل خاصی داره؟یا شایدم ترکا رسم خاصی دارن ک ما بلد نیستیم؟اصن رسم سیسمونی نمیدونم چجوریه بچه کوچیک یا زن حامله نداشتیم یا اگه بوده جشن نگرفتن،هر چند ک ما خودمون موافق این کارا نبودیم چون میگیم بنظر کار درستی نیست چشمو هم چشمیه،بعدم اینم بگم مادر من هم جوونه هم خوشگله هم ما از نظر سطح تحصیلات ومالیو اجتماعی تا حدودی بالاتر هستیم ولی خانواده بجوشو مهربونی هستیم اینم گفتم ی موقع خیال نکنید بخاطر اخلاق یا چیزای دیگه میگه نیا