2777
2789
عنوان

با شوهرم بحثمون شد

249 بازدید | 25 پست

بعدشم قهر کردیم.هردومونم بد قهریم و مغرور 

دفع قبل من پا پیش گذاشتم.بعد ۴روز.

واقعا حوصله قهر ندارم ولی چیکار کنم گاهی بحث پیش میاد

بنظرتون چیکار کنم؟

میشه برا بچم دعا کنی....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شد که قهراتون طولانی شد؟ از اول یا به مرور ؟ دوست دارم‌بدونم که سعی کنم این اتفاق برای ما نیوفته چون واقعا قهر طولانی خیلی سخت و ازار دهندست 

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

قهر کع میکنی باهاش حرف بزن اما صمیمی نشو 

کنارش شبا بخواب اما نزدیکش نشو و پشتتو بهش کن بخواب 

اگه قهر کنید و کنار هم نخوابید و با هم کلا حرف نزنید بینتون فاصله میفته و قهراتون طولانی تر میشه

امروز یه جا دیدم مشاور میگفت قهر و ناز کردن برای خانمهاس نه آقایون،اگر با شوهرتون دعواتون شد حالا اگر مقصر بودید یه بار پا پیش بذارید ولی نذارید این عادت شوهرتون بشه،دفعه های بعددیگه پا پیش نذارید

چی شد که قهراتون طولانی شد؟ از اول یا به مرور ؟ دوست دارم‌بدونم که سعی کنم این اتفاق برای ما نیوفته ...

خب اوباش که اون نیومد مگر که من مقصر باشم که میرفتم.اما چند وقتیه اصلا اهل نازکشی و منت کشی نیست.منم به روال فیلم ولی فایده ندارد.بشدن مغرور و بد قهر

میشه برا بچم دعا کنی....