2821
2789
عنوان

ماجرای چند روز پیش 😐

145 بازدید | 6 پست

باید میرفتم یه جایی ساعت ۶ رفتم مترو بعد دیدم اکثر مردا میان تو واگن زنا 

بعد برم سوال شد چرا اینجوری شدن دیدم واکن مردا خیلی شلوغه ولی مال زنا یکم خلوت تره 

خلاصه که یه مرده کنارم وایساده بود آخراش اومد جلوم وایساده بود یعنی دقیقا رو ب رو😐

ترسیده بودم لال شده بودم خیلی نزدیک بود واگنم ک خلوت نبود( از این صندلی دوتاییا)

این جور موقعا ب ی آدم هیز باید چی گفت😐

باید یکم سلیطه شوم😐🗿😂😂

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

امیدوارم فهمیده باشید چی گفتم😐😂😐

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اتفاقا امروز رفتم مترو راننده از تو بلندگو صحبت میکرد تو واگن بانوان نرو اقا

چه خوب🥲

نمیدونم چی بگی ولی باید به این شک کنی ک واگن اشتباه نشستی😂یاده اون جوکه افتادم ک آقاعه زنگ میزنه خانومش میگ داری از اتوبان میای حواست باشه یه دیوونه داره اشتباه میرونه خانومش میگ عزیزم یه دیونه نه چن تا دیوونه دارن برعکس میرن

نمیدونم چی بگی ولی باید به این شک کنی ک واگن اشتباه نشستی😂یاده اون جوکه افتادم ک آقاعه زنگ میزنه خا ...

ن بخدا همه زن بودن بجز سه چهار تا مرد 

اونا خیلی خوب بودن سرشونو انداخته بودن پایین 

این عوضی اومده بود تو حلق من😐😐😐😂