2777
2789

من زدم رو لینک و شماره زدم🥺🥺چی میشه

امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گول خوردی دیگه، دیگه هر چی رو که نچسبونید به هوش مصنوعی. فالگیر نیست که. 

یعنی میتونن با یه شماره تلفن چیکار کنن

امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺
ا احتمالا واسه تبلیغات استفاده میشه

میشه نی نی یارو تگ کنی بگی سوال دارم ازش؟

من رفتم داخلش همش چرته

الگوی تغذیه و خواب و ورزش و رابطه جنسی و.... اینا رو ازت میخواست بعدم اگه همه رو میزدی عالی می‌گفت بالا ۹۰ سال عمر می‌کنی😶

میشه برای به خوبی و خوشی فارغ‌التحصیل شدنم و قبول شدن در آزمون دستیاری یه صلوات بفرستید 💝😇 اگه خدا بخواد رزیدنت چشم پزشکی آینده💛🦋                                                                   اینجانب یک عدد اینترن خسته😪 که با بند بند سلول های بدنش منتظر فارغ تحصیل شدنه😁 بله انشالا مرداد ماه فارغ‌التحصیل میشم😃 رایج ترین سوالی که از دانشجو های پزشکی پرسیده میشه: چرا نرفتی دندون؟ و اما جواب من: به خدا سوگند که اگر خورشید را در دست راست و ماه را در دست چپم بگذارند(سیس سخنرانی گرفتم 😁) بازم پزشکی رو انتخاب میکنم چرا؟ چون توی این راه با تیکه ای از وجودم (نامزدم) آشنا شدم🙂🌷میشه برای خوشبخت شدنمون و اینکه زودتر کارامون جور بشه بتونیم عروسی بگیریم یه صلوات بفرستی؟👩🏻‍⚕️🧡   امضای بالا رو اصلاح میکنم: فارغ‌التحصیل پزشکی عمومی:) .
من رفتم داخلش همش چرته الگوی تغذیه و خواب و ورزش و رابطه جنسی و.... اینا رو ازت میخواست بعدم اگه همه ...

شماره تلفن زدی؟

من رفتم داخلش همش چرته الگوی تغذیه و خواب و ورزش و رابطه جنسی و.... اینا رو ازت میخواست بعدم اگه همه ...

من رفتم زدم رو تاس 

پنج اومد 

پنج تا شانس داشت نوشته بود تخفیف و اینا 

شماره کارتمو میتونن هک کنن با شماره تلفن؟