2777
2789

دید حال ندارم زنگ زد پیتزا اوردن 

کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نام خدا سردترین خانواده رو دارم در این سرزمین بنابراین هیچیییی😆

زندگی این نیست که منتظر تموم شدن بارون باشی؛زندگی رقصیدن زیر بارونه... فقط وقتی میتونی سبکی رو حس کنی که سنگینی رو تجربه کرده باشی...زندگی مثل معادله ریاضی نیست،هیچ جواب واضح و مشخصی وجود نداره؛وقتی به مشکل بر بخوری فقط به خودت بستگی داره که چجوری حلش کنی...واسه آدمهایی که نمی خوان خودشونو نجات بدن!  هیچ راه نجاتی وجود نداره...!مردن ترسناک نیست، چیزی که ترسناکه اینه که تا آخرش زندگی نکنی...! خدا همیشه یه جوابی برای ما آماده کرده...فقط ما برای دیدن جواب خدا بیش از حد نابینا ایم...! 

هیچی خانواده خودم همش میپرن به هم همشون حتی عشقشونم وحشیانس مثلا بابام نگران داداشمه نصف شب میاد خونه بهش میگه تو له سگ من ت خم پدر خودم نیستم اگه تو شب دیگه این ساعت بیای خونه 😑

خیلی چیزا،نمیدونم کدومو بگم

اینکه پدرم مناسبتارو همیشه یادشه و برا مامان کادو میده

خواهر برادرا هوای همو داریم،یکیمون دپرس بشه اون یکی پیتزا براش درست میکنه😁😁

همسرمم که نگم

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من

مامانم هر وقت گیره مسافرت،. بابام براش فیلم می‌فرسته،. میگه عشقم زندگیم دلم برات تنگ شده خانوم جان، و کای از این حرفا

البته کلا بابام با هممون همینجوریه،. همیشه اسممون رو با پسوند جان صدا میزنه،. یا زنگ که بهش میزنیم میگه جاااانم عزیزم، 

کلا عاشقشم خدا حفظش کنه برامون❤️