2777
2789
عنوان

مطلقه های خوشششبخت

289 بازدید | 16 پست

سلام

دو روز پیش تاپیک زدم زندگیم همه چیش از هرنظر که فک کنی اوکیه ینی هر چیزی که یک زن از شوهرش توقع داره شوهر من داره ولی با بعضی از مشتری هاش گرم میگیره و شوخی میکنن و پیام میدن این اتفاق مداوم نبوده ولی چندین بار تکرار شده و بعد از متوجه شدن من کارشو گذاشته کنار ولی بعد از چندماه بازم تکرار شده.

۹۹ درصد دوستان پیشنهادشون این بود که طلاق بگیر

گفتن اگر شوهرت خوبه و ازش راضی هستی وظیفشه همه ی شوهرا خوبن تو کمبود محبت داری تو عزت نفست پایینه که میخوای بمونی

خیلی برام جالب بود نمیدونستم فقط دوست و فامیل منن که شوهراشون پر از خصلت های بد هستن خداروشکر که نی نی سایتی ها انقد خوشبختن

زندگی مشترک سختی های خودشو داره

طلاق هم سختی های خودشو داره

خواهشا اگر پیشنهادی برای کسی که تاپیک زده به فکرتون نمیرسه سریع طلاق تجویز نکنین

خود هر فردی میتونه سبک سنگین کنه که طلاق براش بهتره یا موندن

البته دو سه نفر از دوستان هم تو تاپیکم نظرات خوبی دادن و برام کمک کننده بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جدا شدم و الان خدا یه زندگی شیرین قسمتم کرده و یه کوچولو هم بهمون هدیه کرده ازدواج اولم خیلی ادیت شدم ازدواج دوم هرچی شوهرمو خونوادشو دعا کنم کم بهترینارو براشون ارزو دارم خیر دنیا و اخرت ببینن همشون 

طلاق خیلی سخته خیلی ...

دقیقا

نمیدونم چرا تا یکی یه مشکلی داره سریع میگن دیگه فایده نداره طرفت درست نمیشه طلاق

والّا گاهی اوقات حتی اگر طرفت درست هم نشه بازم سختی و ناراحتیت کمتر از وقتیه که جدا شدی

اینجا جایی نیست که بشه راهنمایی گرفت برای این موضوع. اونایی که تجریه ازدواج ندارن و بیشتر هم زیر ۱۸ هستن اغلب نظرات سطحی و احساسی میدن . 

باید عاقل بود و از هر حرف و مشورتی استفاده نکرد .

کاری با مسئله شما ندارم اما خودم به شخصه دیدم که برای چیزای الکی به استارتر پیشنهاد طلاق دادن .

مثلا چون شوهرش برای عکس عروسی و فرمالیته عمارت نگرفته ‌ . 

در من هست هزار من، گر بشکند یک من زاده  
من جدا شدم و الان خدا یه زندگی شیرین قسمتم کرده و یه کوچولو هم بهمون هدیه کرده ازدواج اولم خیلی ادیت ...

خداروصدهزار مرتبه شکر عزیزم خیلی برات خوشحال شدم ولی خود شخص بهتر میتونه تصمیم بگیره که طلاق برای آسایشش بهتره یا ادامه ی همین زندگی

وقتی میای تو یه جایی نظر میخوای که بیشتر کاربراش برا اینکه روشنفکر  و باکلاس بنظر بیان نظر میدن ...

درسته که نظرات سرد کننده زیاد دادن ولی یکی دونفر هم راهکاراشون برام مفید بود