2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سطح درسیت قویه ؟ من که هنوز نخریدم  فرهمند و مومن زاده بهتر نبودن ؟

بد نیست 

پارسال مومن زاده رو داشتم اونم خیلی راضی بودم خنده دار هم بود فرهمند م خیلیا تعریف میکنن ولی من با خیراندیش بهتر می‌فهمیدم 

بد نیست  پارسال مومن زاده رو داشتم اونم خیلی راضی بودم خنده دار هم بود فرهمند م خیلیا تعریف می ...

دقیقا یکی از چیزای مهم اینه که ممکنه تو با یه استاد بفهمی یکی دیگه نفهمه

هادیان فر هم عالیه ولی سطح تدریسش اونجور که شنیدم بالاست یعنی پایه ی خوب شیمی میخواد مومن زاده خیلی اصولی و از صفر میگه

🏃🏻‍♀️

دقیقا یکی از چیزای مهم اینه که ممکنه تو با یه استاد بفهمی یکی دیگه نفهمه هادیان فر هم عالیه ولی سطح ...

میگفت که منم از صفر میگم ولی خیلی دیر میخوان شروع کنن پرسیدم گفتن اواخر تیر شروع میشه 

میگفت که منم از صفر میگم ولی خیلی دیر میخوان شروع کنن پرسیدم گفتن اواخر تیر شروع میشه 

کلا همه ی موسسات از اخر تیر استارت میزنن فقط کلاسینو فرست کلس شو که رایگانه و واسه بازاریابیه از اول تیر برگزار میکنه 

🏃🏻‍♀️

بستگی به استادت داره ولی بر من زیست هفته ای دو جلسه هرجلسه ۳ ساعت و شیمی هم هفته ی دو جلسه هرجلسه ۴ ...

سنگینه پس

بهتون برنامه کلاس ها رو هم دادن ؟ واسه کنکور اردیبهشت تموم میشه ؟

ببخشید زیاد سوال میپرسم

🏃🏻‍♀️