2777
2789
عنوان

باردارا

191 بازدید | 16 پست

خانما من چندوقته سر هرچیزی ناراحت میشم همش حس میکنم قراره اونایی ک دوسشون دارمو از دست بدم میشینم براشون گریه میکنم😑طبیعیه تو بارداری حساس شدنم؟یا افسردگی گرفتم؟

از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب این افکار پرو بال نده خطرناک میشه...

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
وای بارداری خیلی بده منو که کلا زیرو رو کرده ...هم جسمانی هم روحی داغونم‌کرده

چند هفتته؟من ۲۶هفتمه تموم استخونام درد میکنن دراز میکشم نمیتونم تکون بخورم از جام

ب این افکار پرو بال نده خطرناک میشه...

دست خودم نیس ک تا هفته پیش از به دنیا اومدن دخترمم مطمئن نبودم😐

دست خودم نیس ک تا هفته پیش از به دنیا اومدن دخترمم مطمئن نبودم😐

من بعد از دیدن دخترم تو بیمارستا شوک بهم وارد شد و این شوک باعث افسردگیم شد .. ادم تو بارداری هم شوک میشه... و همش بخاطر تغییر هورمون های لعنتیه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
من ۱۷ هفته ...دارم از تهوع میمیرم ..‌از هفته ۸ تهوع ..‌نمیدونم چرا خوب نمیشم

منم داشتم به‌دکتر گفتم قرص داد الانم معده درد اذیت میکنه برا اونم قرص میخورم درکل روزی ۷تا قرص میخورم احساس میکنم بوی ماهی گندیده میدم😶

من هفته ۳۲ هستم

اوایل ویار شدید داشتم

الانم درد لگن

فکر و خیالای بیخودی هم تا دلت بخواد

ولی به روز تولد بچم که فکر میکنم حالم بهتر میشه

بترسین از آدم راستگو،که اگه دروغ بگه حرفش سند؛و همه باور میکنن😐
من بعد از دیدن دخترم تو بیمارستا شوک بهم وارد شد و این شوک باعث افسردگیم شد .. ادم تو بارداری هم شوک ...

خداکنه من بعد دیدنش شوک نشم همینم مونده افسردگی بعد زایمان بگیرم

من بعد از دیدن دخترم تو بیمارستا شوک بهم وارد شد و این شوک باعث افسردگیم شد .. ادم تو بارداری هم شوک ...

چرا شوک بهت وارد شد؟؟؟؟

بترسین از آدم راستگو،که اگه دروغ بگه حرفش سند؛و همه باور میکنن😐
من هفته ۳۲ هستم اوایل ویار شدید داشتم الانم درد لگن فکر و خیالای بیخودی هم تا دلت بخواد ولی به ر ...

منم درد لگن دارم شدید 

به روز تولدشم فک میکنم میگم اوووو سه ماه مونده هنو😅

چرا شوک بهت وارد شد؟؟؟؟

ذوق کردم، گنگ شدم ک وای این فرشته بچه ی منه... هیچوقت درک نکردم چرا اونجوری شدم... شیرمو میخورد گریه میکردم و حس افسردگی بهم دست میداد شدید... نوک سینم حساسه کلا اینم میک میزد واویلا... شیرخشکیش کردم ب اجبار