pinar402 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/20 تعداد پست: 3955 عنوان باردارا 191 بازدید | 16 پست خانما من چندوقته سر هرچیزی ناراحت میشم همش حس میکنم قراره اونایی ک دوسشون دارمو از دست بدم میشینم براشون گریه میکنم😑طبیعیه تو بارداری حساس شدنم؟یا افسردگی گرفتم؟ از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚 1402/03/27 | 14:01 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سارا۱۲۹ عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 806 وای بارداری خیلی بده منو که کلا زیرو رو کرده ...هم جسمانی هم روحی داغونمکرده
sa_ye عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 21265 ب این افکار پرو بال نده خطرناک میشه... من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~• خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤
pinar402 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/20 تعداد پست: 3955 وای بارداری خیلی بده منو که کلا زیرو رو کرده ...هم جسمانی هم روحی داغونمکرده چند هفتته؟من ۲۶هفتمه تموم استخونام درد میکنن دراز میکشم نمیتونم تکون بخورم از جام از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚
pinar402 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/20 تعداد پست: 3955 ب این افکار پرو بال نده خطرناک میشه... دست خودم نیس ک تا هفته پیش از به دنیا اومدن دخترمم مطمئن نبودم😐 از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚
سارا۱۲۹ عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 806 چند هفتته؟من ۲۶هفتمه تموم استخونام درد میکنن دراز میکشم نمیتونم تکون بخورم از جام من ۱۷ هفته ...دارم از تهوع میمیرم ..از هفته ۸ تهوع ..نمیدونم چرا خوب نمیشم
sa_ye عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 21265 دست خودم نیس ک تا هفته پیش از به دنیا اومدن دخترمم مطمئن نبودم😐 من بعد از دیدن دخترم تو بیمارستا شوک بهم وارد شد و این شوک باعث افسردگیم شد .. ادم تو بارداری هم شوک میشه... و همش بخاطر تغییر هورمون های لعنتیه من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~• خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤
pinar402 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/20 تعداد پست: 3955 من ۱۷ هفته ...دارم از تهوع میمیرم ..از هفته ۸ تهوع ..نمیدونم چرا خوب نمیشم منم داشتم بهدکتر گفتم قرص داد الانم معده درد اذیت میکنه برا اونم قرص میخورم درکل روزی ۷تا قرص میخورم احساس میکنم بوی ماهی گندیده میدم😶 از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚
tiyanaz عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 2429 من هفته ۳۲ هستماوایل ویار شدید داشتمالانم درد لگنفکر و خیالای بیخودی هم تا دلت بخوادولی به روز تولد بچم که فکر میکنم حالم بهتر میشه بترسین از آدم راستگو،که اگه دروغ بگه حرفش سند؛و همه باور میکنن😐
pinar402 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/20 تعداد پست: 3955 من بعد از دیدن دخترم تو بیمارستا شوک بهم وارد شد و این شوک باعث افسردگیم شد .. ادم تو بارداری هم شوک ... خداکنه من بعد دیدنش شوک نشم همینم مونده افسردگی بعد زایمان بگیرم از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚
tiyanaz عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 2429 من بعد از دیدن دخترم تو بیمارستا شوک بهم وارد شد و این شوک باعث افسردگیم شد .. ادم تو بارداری هم شوک ... چرا شوک بهت وارد شد؟؟؟؟ بترسین از آدم راستگو،که اگه دروغ بگه حرفش سند؛و همه باور میکنن😐
pinar402 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/20 تعداد پست: 3955 من هفته ۳۲ هستم اوایل ویار شدید داشتم الانم درد لگن فکر و خیالای بیخودی هم تا دلت بخواد ولی به ر ... منم درد لگن دارم شدید به روز تولدشم فک میکنم میگم اوووو سه ماه مونده هنو😅 از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚
sa_ye عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 21265 چرا شوک بهت وارد شد؟؟؟؟ ذوق کردم، گنگ شدم ک وای این فرشته بچه ی منه... هیچوقت درک نکردم چرا اونجوری شدم... شیرمو میخورد گریه میکردم و حس افسردگی بهم دست میداد شدید... نوک سینم حساسه کلا اینم میک میزد واویلا... شیرخشکیش کردم ب اجبار من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~• خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤