2777
2789
عنوان

روتین پوستی

127 بازدید | 17 پست

سلام دوستان یه روتین پوستی خوب برا صب و شب بگین ممنونم

اگه میشه برا شادی روح بابــام یه صلوات بفــرس یه قلب شکسته .. یه روح پریشون.. یه عاشق .. یه تنــها .. یه بیکس .. یه مجنــون .. از اون منِ مغــرور .. یه دیوونه مونده .. از ایــن خونــه بی تو .. یه ویرونه مونــده .. تو دنیامــو بردی .. سپــردی به ماتــم ولی تو خیــالم هنــوزم بــاهاتــم :) 

تونر رو صب باید بزنیم یا شب؟

اگه میشه برا شادی روح بابــام یه صلوات بفــرس یه قلب شکسته .. یه روح پریشون.. یه عاشق .. یه تنــها .. یه بیکس .. یه مجنــون .. از اون منِ مغــرور .. یه دیوونه مونده .. از ایــن خونــه بی تو .. یه ویرونه مونــده .. تو دنیامــو بردی .. سپــردی به ماتــم ولی تو خیــالم هنــوزم بــاهاتــم :) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هیچی انجام نمیدم پوستمم عالیه😁

خوب من پوستم چرب و حساسه وقتی چیزی نزنم جوش میزنه

تونر رو صب باید بزنیم یا شب؟

دقیق برا من توضیح میدی تونر چیه و چه کاربردی داره؟😶

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
من هیچی انجام نمیدم پوستمم عالیه😁

خاله منم هیچیاااا ی پوستی دارم ک اصلا نگم برات☹️ 

من کلی رسیدگی میکنم تهشم جوش رو دارم

دیشب شاهد بحث بین دو نفر بودم و یکیشون گفت: تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکوییت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه..خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه،فداکاری هایی که می‌کنی مرز داره..اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو آزار میدی هم بقیه رو.. خودت رو فراموش نکن تو در نهایت خودت رو داری:)🍃💚

سرم پوست روزانه ولی در حد چند قطره 

ژل شستشو برای پاک کردن صورت 

ژل آلوئه ورا هم خیلی خوبه 

کاربر قدیمی..من..آن خفاش مغرورم ،که میمیرم زِ بیخوابی ،ولی با ذلَت و خواری ، سه ی شب هم نمی خوابم!!😂😐من ۶ هم نمیخوابم 😂🌝.   میشه بخاطر اینکه منو عشقم به هم برسیم یدونه صلوات بفرستی🥺؟

روز: شوینده. ضد آفتاب.آبرسان

روز: شوینده تونر آبرسان .ضد آفتاب

کدومش درسته؟؟

شب : شوینده.تونر.آبرسان

شب: شوینده سرم. آبرسان

کدومش درسته؟؟