2777
2789
عنوان

آیفون ۱۳ یا سامسونگ s23 کدوم بهتره

224 بازدید | 18 پست

لطفا اونایی که دارن بگن کدوم بهتره

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من آیفون رو ترجیح میدم

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

آیفون خواهرم

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀خدایا شکرت😍پنجم خرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و ازمایش مثبت شد🥰سی و یک خرداد صدای قلب کوچولوتُ شنیدم مامانی🤰🏻💖خدا جونم دامن همه چشم انتظار ها رو سبز کن🌷💚الهی آمین✨

نمیدونم سامسونگ چتوریه ولی. خب خودم ۱۳ معمولی دارم راضیم خیلی

عههه نرم افزار های ایرانی رو  میشه نصب کرد ؟ چون شنیدم خیلی دنگ و فنگ داره

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    
خودت چی فک میکنی😂

نمیدونم خودم تا الان سامسونگ داشتم راضی بودم ولی اسم آیفون خیلی بیشتر در رفته 😂

من s21 دارم خیلی راضیم  آیفون ۱۳ خواهرم داره برنامه هاش که هیچی خواهرم تو خیابون اصلا دستش نمی ...

اره سری sدوربینش اصلاااااااا کوچیکترین جزییات صورتم نشون میده