2777
2789
عنوان

سانتافه سوارها

1035 بازدید | 48 پست

سلام ، من ی سانتافه 2017 دارم ، تا امروز اتو پارک قشنگ کار میکرد ، امروز صبح که اتو پارک رو زدم ، دو بار بیب بیب کرد و کار نکرد ، فکر کردم جای پارک کوچیکه ، رفتم جای بزرگ تر باز هم این واکنش رو نشون داد ، تو تهرانم کسی می‌دونه کجا حرفه ای می‌تونه درست کنه ؟؟ ، 🤒🤒

به شوهرمم میترسم بگم  ، دعوا بشه 😬😬

کسی می‌دونه چرا اینطوری شده ؟ ، خیلی‌ استرس دارم ، اگه اتو پارکش خراب بشه خیلی از قیمتش می‌افته 😭😭

اصلأ برای چی باید اینطوری بشه ، تا دیشب سالم سالم بود 😔😔😔

نمایندگی هیوندای کجاست تو تهران ؟😭😭😭

خدایا این دیگه چه دردسریه آخه 🤦🤦

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سانتافه خراب هم آرزو ست... 

این کاربری از تاریخ 29 /1403/3 به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ به من مربوط نیست دانشجو هستم دعا کنید به اونی که میخوام برسم 🌿:)

ما پورشه داریم از سانتافه سر در نمیارم حالا بزار با آیفون چهارده پرومکسم یه سرچ میزنم برات

تجربه اقدام و بارداری و سقط دارم و سونو و آزمایش بلدم تفسیر کنم کمک خاستین بگین🩺           ژینا‌گیان,تونامری,ناوت‌ئه‌بیته‌ره‌مز . .           من یه INTJ  منطق گرام با من از عشق حرف نزنید🥲. درخاست دوستی ندین❌ اینکه از مشکلاتم با همسرم میگم دلیلی نمیشه که بخام خیانت کنم درخاست نده آقای محترم🤢           کسایی که تو تاپیک های کودک همسری میگن ده سالمون بود ازدواج کردیم هشت تام بچه داریم راضیم احترام بزارید . مثل سگ دروغ میگن . یاد بگیرید به هر چیزی احترام نزارید کودک همسری همون آدمخواریه فقط خوردن روح آدم :)        بیاین ما بدبخت بیچاره ها بچه نیاریم شاید نسل بدبختی منقرض شد و دنیا شاد شد...به جای اینکه تو بارداری قرآن بخونی تا فرزند صالح بیاری قبل بارداری کتاب تربیت فرزند بخون مشاوره برو و حسابتو پر پول کن قول میدم فرزند صالح بیاری❤️