2777
2789
عنوان

خوبی‌ها و بدی های شوهرتونو بگید

417 بازدید | 39 پست

سلام بچه ها

بیاید خوبی ها و بدی های شوهرتون لیست وار بگید:

خوبی ها:

هرچی بخوام که در توان مالیش باشه برام میخره

سفر زیاد میبره

معتاد نیست

دوست دخترم قبلا داشت ،الان نداره

بدی ها:

فوق العاده بی اعصاب

بد دهن 

دست بزن داره

چشم چرون

دهن بین خانوادشه

اجازه میده برادر و پدرش دست روم بلند کنند

خانوادش هرچی فحش بدن من باید سکوت کنم

همش میگه میخام زن بگیرم

با خانواده من بد دهنی میکنه 

۳ساله با داداشم قطع رابطه کرده نمیزاره ببینمش

اصلا کمک نمیکنه نه بچه داری نه کار خونه 

هر وقت بحث می‌کنیم همه چیزم میگیره میگه با مانتویی که از خونه پدرت اومدی باید برگردی

همش منو از خونه بیرون میکنه میگه نمیخوامت 

آخرین دعوایی هم که کردیم ،پدرم فهمید ،پدرم گفت بابا جان مواظب باش دیگه دست روت بلند نکنه چون اگر بلند کنه من میمیرم،و پدرم واقعا روز بعدش سکته قلبی کردن (با اینکه هیچ مشکلی نداشتند سالم بودن )و فوت شدن😭

علت اینم که طلاق نمیگیرم چون بچمو بهم نمیده و ازم میگیره،هر دفعه اقدام کردم بچمو برده 😭

عزیزممم.  خدارحمتش کنه.... بچت چندسالشع

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییی اینم میخواد مثل اون بلاگر دو زن بکنه خودشو دیگه وای متنفرم از اون مرده 

شکارچی؟ 

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)
بله 

اونا دیگ خیلی سمن.. حتی زن دومش تو سن کم. تو عروسی شوهرش بوده ده. 💀

واییی اینم میخواد مثل اون بلاگر دو زن بکنه خودشو دیگه وای متنفرم از اون مرده 

تو هم دیدیش چه با افتخارم از شاهکاراش فیلم میگیره به نمایش می‌ذاره واقعا وقاحت زن اولش آدمو دیوونه می‌کنه انقدر عادی و راحت خیانت شوهرش رو توجیه می‌کنه آدم جری میشه😒😒