quqnus مدیر استارتر عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 450 عنوان ورم پره های بینی 13982 بازدید | 20 پست سلام من 4ماهه عمل کردم پره های بینیم هنوز خیلی بزرگه یعنی ورمه؟ 1402/03/27 | 11:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
xxxshadow عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 237 اصلا استرس مداشته باش من همش فکر میکردم دروغ میگن ورم ورم انقد ک بینیم بزرگ بود الان بعد یک سال انقدر خوشگللللل شده تا یکسال اصلاااا بهش فکر نکن
quqnus مدیر استارتر عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 450 اصلا استرس مداشته باش من همش فکر میکردم دروغ میگن ورم ورم انقد ک بینیم بزرگ بود الان بعد یک سال انقد ... ممنونممم
عاطفه۷۷۷۷ عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 329 اصلا استرس مداشته باش من همش فکر میکردم دروغ میگن ورم ورم انقد ک بینیم بزرگ بود الان بعد یک سال انقد ... من ۸ ماهه عمل کردم تمام رخ خیلی بزرگه یعنی چقد تغییر میکنه ؟
xxxshadow عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 237 من ۸ ماهه عمل کردم تمام رخ خیلی بزرگه یعنی چقد تغییر میکنه ؟ خیلی خیلیییی مطمعن باش بعد از یکسال تاااااازه شروع میکنه جمع شدن من افتضاح بودم
عاطفه۷۷۷۷ عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 329 خیلی خیلیییی مطمعن باش بعد از یکسال تاااااازه شروع میکنه جمع شدن من افتضاح بودم ولی من بعید میدونم تغییر کنه چون چهار ماه مونده یک سال بشه . این ۸ ماه هم تغییر زیادی نداشت . خیلی ناراحتم.
عاطفه۷۷۷۷ عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 329 خیلی خیلیییی مطمعن باش بعد از یکسال تاااااازه شروع میکنه جمع شدن من افتضاح بودم یعنی ماه هشتم هم ورم زیاد داشتید . من کورتون این چیزا هم نزد گفت بزار خودش ورم کم بشه
xxxshadow عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 237 ولی من بعید میدونم تغییر کنه چون چهار ماه مونده یک سال بشه . این ۸ ماه هم تغییر زیادی نداشت . خیلی ن ... عزیزم بخدا منم همین فکرو میکردم و همش میگفتم ورمدروغهدکتراس ک مریضا شکایت نکنن ولی واااااااقعا خودم تجربش کردم ک بهت میگم
عاطفه۷۷۷۷ عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 329 عزیزم بخدا منم همین فکرو میکردم و همش میگفتم ورمدروغهدکتراس ک مریضا شکایت نکنن ولی واااااااقعا خود ... ممنونم از دلگرمیت کاش برا منم ورم بهتر بشه
gilda_az عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 103 عزیزم بخدا منم همین فکرو میکردم و همش میگفتم ورمدروغهدکتراس ک مریضا شکایت نکنن ولی واااااااقعا خود ... سلام عزیزم من الان ۲۰ روزه که عمل شدم بینیم گوشتی بودبا اینکه دکتر سوراخای بینیمو کوچیک کرده ولی بینیم مخصوصا پره ها خیییییلی ورم داره؛ یعنی اینهمه ورم ممکنه از بین بره؟
gilda_az عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 103 عزیزم بخدا منم همین فکرو میکردم و همش میگفتم ورمدروغهدکتراس ک مریضا شکایت نکنن ولی واااااااقعا خود ... البته بینیم کج نیست عکسم کجه؛ فقط خواستم پهنی پره ها رو نشون بدم
مژه_کار_خسته عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 75 البته بینیم کج نیست عکسم کجه؛ فقط خواستم پهنی پره ها رو نشون بدم ورم بینی ت بهتر شد عزیزم؟
soniiiyaa عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 50 البته بینیم کج نیست عکسم کجه؛ فقط خواستم پهنی پره ها رو نشون بدم سلام عزیزم نمیدونم الان این پیاممو میبینی یا نهمیخاستم بپرسم بینیتون درست شد؟ و بالای پره سمت چپ تو عکس بالای سوراخ بینیتون یکم مثل جوش متورم بود توی عکس درست شده؟ منم همین مشکلو دارم
هییی عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 1788 سلام عزیزم نمیدونم الان این پیاممو میبینی یا نهمیخاستم بپرسم بینیتون درست شد؟ و بالای پره سمت چپ تو ... سلام از شما درست شد اون نقطه که مث جوشه..منم دارم؟؟؟ هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود یه صلواتم مهمونم کنید
1374raha عضویت: 1403/09/06 تعداد پست: 2 ممنونممم سلام عزیزم ورم بینی شما درس شد منپ عمل کردم پره هام باد کرده